Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 2
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele kaylin k tomuto seriálu (7)

Série 9 (2013) (S09) 

Popravdě jsem si nemyslel, že by mě seriál ještě mohl bavit, ale pokud odhlédnu od začátku a od konce série, tak tu byly díly, které byly buď dobré, anebo natolik ujeté, že jsem se jejich bizarností bavil. Místy je to pořád vtipné a za to jsem rád. Jeden z mála seriálů, kde bych byl skoro radši, kdyby se hlavní postavy nijak nevyvíjeli. Anebo alespoň vyvíjeli tak, že nebudou pořád umírat a zase vstávat z mrtvých. ()

Série 10 (2014) (S10) 

Skoro by se chtělo říct, že tohle je devátá sezóna jako přes kopírák, jen s tím rozdílem, že tentokrát není v pořádném průseru Sam, ale Dean. Jde jen o to, jak se z průseru dostane a kdo u toho umře a případně se vrátí a v jaké podobě. Do toho jsou zde naštěstí ještě díly, které přímo nerozvíjejí hlavní linii a ty zůstávají nejlepší. Jeto smutné, ale už je dlouhodobě zřejmé, že hlavní linie se moc nemá kam posunout, pokud bude stále vedena stylem, že jeden z bratrů umírá. ()

Série 11 (2015) (S11) 

Musím říct, že jedenáctá sezóna mi po delší době zase docela sedla. I když to vypadalo, že by se zase mohlo řešit, že jeden z bratrů umírá nebo se dostane na druhou stranu, není tomu tak, naopak se vracejí staré postavy, aby znovu nakoply příběh, a docela se to daří. Jasně, je to větší než velké zlo, ale to se dalo čekat, a pro tentokrát je to docela snesitelné. Finále ve své velkoleposti celkem funguje, což je dáno zajímavým - a nečekaným - propojením osudů postav. ()

Série 12 (2016) (S12) 

Musím uznat, že s jedenáctou a dvanáctou sezónou šla série "Lovci duchů" zase docela nahoru. Krása je v tom, že se zde bratři už zbytečně nesnaží umřít, vystupují zde nové postavy a dokonce se vracejí i ty, které byste možná nečekali. Jasně, poslední díl série mi přišel hodně přitažený za vlasy, ale jsou docela zvědavý na to, jaké budou následky a co nabídne třináctá série. Mohlo by to být ještě hodně zajímavé. ()

Série 13 (2017) (S13) 

Za mě už je třináctá sezóna seriálu „Supernatural“ hodně slabá, vlastně mě ani moc nezajímalo, jak to dopadne. Užil jsem si spíše střední část, kdy díl nazvaný „Scoobynatural“ je prostě skvělý úlet. To jsem se i zasmál. Ale nějaký další svět, návrat některý postav, domnělý konec jednoho z bratrů těsně před koncem, tohle už je něco, co mě prostě nebaví, co se moc opakuje. ()

Série 14 (2018) (S14) 

Ne, čtrnáctá sezóna seriálu „Supernatural“ nepřináší divákům nic nového, jen se nám děj jemně posouvá dále, i když je patrné, že tvůrci chtěli udělat menší šok, ale jak se vám to má podařit, když pořád zabíjíte jedny a ty samé postavy? Měl jsem seriál hodně rád, dávám mu šanci i pro poslední, patnáctou sezónu, ale přece jen, těch dílů už bylo trochu moc. Až příliš moc. ()

Série 15 (2019) (S15) 

Největší slabinou patnácté sezóny seriálu „Supernatural“ je ale rozhodně poslední díl, který dává na zadek všemu, co jsme viděli. Popravdě by bylo nejlepší, aby nebyl natočen. Anebo by se dal pojmout sakra jinak, mnohem emotivněji. Přitom tohle je díl, který by měl být hodně emotivní. Ale potenciál se využít nepodařilo a fanoušci dostali jen něco, na co asi mnoho z nich nebude rádo vzpomínat. A emoce žádné... skoro. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama