Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 9

(série)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2013–2014), 16 h 5 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Mark Sheppard, Osric Chau, Alaina Huffman, Jesse Hutch, Anabelle Acosta, Ben Sullivan, Jim Beaver (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (10)

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravdě jsem si nemyslel, že by mě seriál ještě mohl bavit, ale pokud odhlédnu od začátku a od konce série, tak tu byly díly, které byly buď dobré, anebo natolik ujeté, že jsem se jejich bizarností bavil. Místy je to pořád vtipné a za to jsem rád. Jeden z mála seriálů, kde bych byl skoro radši, kdyby se hlavní postavy nijak nevyvíjeli. Anebo alespoň vyvíjeli tak, že nebudou pořád umírat a zase vstávat z mrtvých. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá řada je docela takový jeden unikát. Může za to zajímavý příběh, který nám naporcoval dva záporáky rovnou, kteří se docela pekelně snaží nahradit ty padouchy předchozí, a docela jim to jde! Jen škoda, že tyto dvě armády tu jsou s námi už několik sérií, takže to není nic nového, ale díky zajímavým nápadům a trikům a hnusným zvratům si tato série stále udržuje laťku ve skvělé oblasti nadprůměru. Crowley jakožto král pekla se stává v této řadě naprosto skvělým překvapením, které slušně zabaví. Takže jsem celkem spokojený. Moje TOP epizody: Dog Dean Afternoon, Holy Terror, Road Trip, First Born, King of the Damned, Do You Believe in Miracles. Mé hodnocení: 8/10 ()

Reklama

WingsLotus35 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem celkem rád, že se po celkově unylé a nezáživné osmé řadě vrací duo bráchů Winchesterů zpět do formy. Masakrování démonů je už pasé a přesunuto tak na druhou, více podřadnou kolej. Hlavní náplní je rádoby bůh Metatron partička zmatených andělů na zemi hledající cestu domů jak posranej E.T. To je celkem dobrá vzpruha pro pokračování, navíc, když se bratrské vztahy opět krapet napruží, a zase si hrají na lovce samotáře (jako tomu bylo už pár řad nazpět) s tím rozdílem, že každý brácha má svýho novýho pomocníčka. Dean má Crowleyho démona, a Sam si musí vystačit s oblíbeným andílkem Casíkem, kterej sice přišel o andělskou sílu, ale to si vyřešil suplementy v podobě cizí andělské síly. Oba bráchové se aspoň za tu dobu, co od sebe byli (když se zase rozhádali) neškrábali na prdeli, a zjistili si dost o tom jak tenhle průser valící se z obou stran v podobě andělskýho teroru na zemi a nevyřešenýho pekla bez vládce, a nakonec se aspoň vlažně usmířit. Je ale cítit z jejich vztahu, že už nebude takový jako dřív, a celkově mi přijde, že se budou v pozdějších řadách víc a víc rozcházet, což je docela zajímavý zvrat mezi nimi. ()

K1K0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pád anjelov, objavuje sa nová postava Metatron ktorého je nutne zničiť, démon menom Abadon ktorý sa skrýval medzi ľuďmi roky nakoniec zomrie. Mám pocit že je to ako na husenkovej drahé lepšia časť strieda tu horšiu, v porovnaní s prvými časťami a sériami je to slabý priemer, aj keď pribehova línia je celkom zaujímavá je aj dosť zvláštna v porovnaní späť na zad ()

Galerie (338)

Zajímavosti (279)

  • Krycie mená Sama (Jared Padalecki) a Deana (Jensen Ackles) v tejto epizóde sú Michaels a Deville. Bret Michaels a C.C. DeVille boli v skupine Poison. To by tiež mohlo narážať na skutočnosť, že bratia mali byť v predchádzajúcich sériách schránky pre archanjela Michaela a diabla Lucifera. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama