Reklama

Reklama

Lovci duchů - Série 12

(série)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2016–2017), 16 h 52 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Mark Sheppard, Misha Collins, Samantha Smith, Elizabeth Blackmore, Bronagh Waugh, Colin Lawrence, Rick Springfield (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (9)

K1K0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samova a Deanova matka Marry Winchestrova sa vráti aby pomáhala svojim synom loviť. Lucifer posadne schránku aby splodil svojho potomka. Nastupujú strážci slova ktorý chcú mať všetko pod kontrolou, a ktorý skrížia americkým lovcom cesty. Všetko sa však začne trochu komplikovať a veci nejdú tým správnym smerom. Celkom vydarená séria aj keď príliš veľa veci je dosť vyhrotených. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je stále koukatelný. Byl jsem zvědav s čím zase přijdou, neboť již potkali boha, a každou řadu přichází s něčím silnějším. No Zde měli nakonec dva protivníky. Schopné lidi z Británie a pak spíše přípravu na řadu 13. JInak stará klasika. Spousta dílů o případech bez spojitosti s hlavní dějovou linkou, a ten zbytek prostě příprava na pokračovaní. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že s jedenáctou a dvanáctou sezónou šla série "Lovci duchů" zase docela nahoru. Krása je v tom, že se zde bratři už zbytečně nesnaží umřít, vystupují zde nové postavy a dokonce se vracejí i ty, které byste možná nečekali. Jasně, poslední díl série mi přišel hodně přitažený za vlasy, ale jsou docela zvědavý na to, jaké budou následky a co nabídne třináctá série. Mohlo by to být ještě hodně zajímavé. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý finální díl, ale jako celek série není zase až tak slavná. Pár silných dílů nalezneme, ale už je jich méně. Předchozí série nasadila laťku hodně vysoko. Bez této série bych se i obešel, ale přesto měla něco do sebe. Převládají spíše lovecké díly a Strážci slova mohli seriál posunout výš, ale vyklubou se z nich jen obyčejný psychopati, kteří chtějí mít vše pod kontrolou. Přišli mi úplně zbyteční a nudní. ()

Galerie (285)

Reklama

Reklama