Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou šedesátá léta minulého století a zpěvačky Effie, Lorrell a Deena záhy zjistí, jaké to je, když se jim splní jejich nejdivočejší sny. Poté, co je na místní pěvecké soutěži objeví ambiciózní manažer Curtis Taylor Jr., dostane dívčí trio známé jako "Dreamettes" jedinečnou příležitost zpívat vokály v písničkách oblíbeného zpěváka Jamese "Thundera" Earlyho. Když dívky následně začnou díky Taylorovi vydávat jeden hit za druhým a proslaví se jako "Dreams", rychle si uvědomí, že neutuchající snaha prorazit postupně zastínila jejich přátelství. Taylor totiž vystrnadí nesmírně talentovanou Effie, aby se tváří skupiny mohla stát krásnější Deena a udržela je tak na vrcholcích žebříčků hitparád. Maloměstským dívkám s velkoměstskými sny začne pomalu docházet, že daň za slávu je možná daleko vyšší, než by kterákoli z nich čekala. (Cinemax)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

Naprosto výborné dílo, nechápu, proč jsem tak dlouho na shlédnutí Dreamgirls čekal...

DaveSmith

DaveSmith (hodnocení, recenze)

Pravda pravdoucí, že muzika měla koule.....hlavně Jennifer Hudson a její nádherně silnej hlas. Vždycky mi běhá mráz po zádech.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Trochu mě štvalo, že tam z Deeny (Beyoncé) dělali jako kdyby neuměla pořádně zpívat... podle nějakého toho "školeného hodnocení" profesionálů pravděpodobně na Effie (J. Hudson) nemá, ale na tohle posluchači vždy úplně nehledí, to bychom pak všichni museli chodit s největší láskou na operu.

5150

5150 (hodnocení, recenze)

tomuhle filmu přeju ať se dostane do červené, aktuálně 97 hodnocení. - 68%

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Zacina to jako pribeh candy popovy skupiny, jsou tam soulovy prvky a vrcholi to v dobe diska...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Hned tři nominace na Oscara za píseň? V akademii teď asi frčí R'n'B

sveeks

sveeks (hodnocení, recenze)

Až snad na šablonovitost příběhu nezle Dreamgirls nic vytknout. Herecky příjemně překvapil Eddie Murphy a americké vítězce superstar Jennifer Hudson za její první filmovou tleskám..

Související novinky

Eddie Murphy touží po Oscarech

Eddie Murphy touží po Oscarech

07.09.2011

A dostane je. Protože je bude moderovat. Jistě, je to především součást kampaně před uvedením pestře obsazené krimikomedie Mistrovský plán, kterou natočil Brett Ratner. A Ratner je i jedním z… (více)

Režisér pro finále Twilight ságy

Režisér pro finále Twilight ságy

01.05.2010

Kandidátů bylo několik, a rozhodně nešlo o žádné druholigové hráče – padala jména jako Sofia Coppola či Gus Van Sant. Nakonec Rozbřesk natočí Bill Condon. Ten kdysi v polovině 90. let natočil… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Eddie Murphy chce Oscara

Eddie Murphy chce Oscara

02.03.2009

V uplynulých letech sbíral spíš Zlaté maliny, ale očividně závidí zdánlivě odepsaným hvězdám jejich triumfální návrat (viz Mickey Rourke) a chce divákům dokázat, že umí hrát i ve filmech, v nichž se… (více)

Reklama

Reklama