Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mark Dacascos (Od kolébky do hrobu, Bratrstvo vlků – Hon na bestii), Theresa Randle (Mizerové, Mizerové II) a Rutger Hauer (Batman začíná, Sin City) si chystají zbraně do nonstop akce v akčním dobrodružství Hon na Orla. Generál Frank Lewis (Hauer) vede kontroverzní misi s úkolem zajmout teroristy, kteří jsou ve spojení s filipínskými povstalci. Ale vše je prozrazeno v momentu, kdy je pilotka vrtulníku kapitán Amy Jenningsová (Randle) a její posádka sestřelena za nepřátelskou linií. K její záchraně vybral Lewis toho nejlepšího muže – poručíka Matta Danielse (Dacascos). Tváří v tvář nepřekonatelným nástrahám Daniel proniká hluboko do nepřátelského území pro Jenningsovou, která mezitím narazila na tajnou laboratoř na výrobu antraxu. Podaří se jim najít Jenningsovou včas a zničit biologické zbraně dříve, než budou zneužity? Když Hon na Orla končí, opravdová bitva teprve začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Bylo by to dějem,herci,naivitou a celkově filmově maximálně na dvě hvězdy,ne-li na jednu. Ovšem,když je vidět snaha o realismus jako tady,musím to ocenit hvězdou navíc,neb vojáci spolupracují tak jak mají a jak to trénink učí,nikdo nestřílí po celých zásobnícíh jako by sebou vozil nálkaďák se střelivem,vedení jednotky a způsob boje má většinou smysl a prostě to celkově až na malé případy lahodí oku. Škoda malého rozpočtu,celkové naivity,výkon Theresy Randle a závěrečné srdceryvné scény na pláži. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná podívaná. Tvůrci natočili na první pohled typický akční film o záchraně válečných zajatců, ale tak to přesně není. Režisér se snaží o co největší realismus (úplně mu to však nejde, což je vidět, ale snaha se cení), vojáci tudíž nejsou tak přesní jako v ostatních podobně laděných video filmech. Taktické myšlení velitele je promyšlené a nepostrádá překvapivé momenty. Mark Dacascos je v hlavní roli příjemný, i když jsem jej ve filmu viděl poprvé. Výkon Theresy Randle je jako pěst na oko v porovnání s ostatními a Rutgera Hauera jsem si moc neužil. Prostředí bylo srovnatelné s českou krajinou, takže tady také nic nového. Film mě dokázal zabavit celou hodinu a půl, ukazuje realističtější pohled na boj za nepřátelskými liniemi, kterému viditělně chyběl větší rozpočet. Ale jestli existuje ideální akčně válečný video film, je to Hon na Orla. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka je obecně silné slovo, ale pro tenhle film by je slabé slovo. Tohle je mnohem víc. Sračka kombinovaná s blitkou, chrchlem a mrdkou. Vysvětlím proč. Hned vás napadne srovnání s Černým jestřábem sestřeleným, akorát v džungli. V ději se strídá tohle: vojáci, střelba, mučení, ale všechno nudně. To by bylo k zápletce. Akorát zřícení vrtulníku neukážou, oni neukážou ani pořádnou mrtvolu!!! A když jo, tak jenom z dálky. Jinak všude je tam plno výbuchů a střelby a amíci jsou jako vždy nejlepší a to mě sere. Nevím. Koukněte, ale pak neříkejte, že jsem vás nevaroval... Ono se to blbě popisuje, když nechcu tímto filmem ztrácet už ani čas na to, abych ho zkritizoval... PS: byla tam vůbec nějaká krev? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dějově známý a už několikrát omšelý příběh tentokrát v boji proti Al-Kajdě. Válečná řežba si nebere s ničím servítky a s velmi tvrdou náturou se hbitě hrne kupředu. Akce střídá akci a nic se tu neděje náhodou. Takovéto snímky byli dříve z Vietnamské války a nebylo jich zrovna málo. Takže nic nového, nic překvapujícího. Novinkou snad je jen mučení ženy (členky jednotky). Příběh je tak trochu jen jako okrajová záležitost. Tady jde skutečně hlavně o tu akci, které je tu opravdu dostatek. S jistou nadsázkou se nejedná o špatný počin. Milovník stříleček a výbuchů si užije do sytosti. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerný akčný vojenský film s Markom Dacascosom. Má celkom dobrý príbeh o špeciálnej jednotke, ktorá má za úlohu nájsť a oslobodiť pilotku vrtuľníku, ktorý bol zostrelený nad nepriateľským územím. Spracovanie ma ale moc nezaujalo, film miestami nudí a moc zaujímavého sa tu nenájde, ale zase sa dá naň bez väčších problémov pozrieť. Akcie tu nie je málo, ale aj tak ma moc nezaujala. Žiadna ručná akcia sa tu nenájde, chýba mi aj tiché zneškodňovanie protivníkov, prakticky sa iba strieľa a občas sa objaví nejaký výbuch, ale celá akcia pôsobí pomerne stereotypne, bez nápadu a zaujímavejšieho momentu. A navyše sa akcia snaží pôsobiť realisticky a pomerne veľkolepo, ale moc jej to nevyšlo. Najlepšia je asi záverečná akcia, ale tiež zaujme len minimálne. Herecké obsadenie je celkom dobré, ale málo využité. Mark Dacascos má hlavnú úlohu, ale aj tak je veľmi málo výrazný, Rutger Hauer ako generál poteší, ale aj tak tu je pomerne zbytočný a v celom filme sa nenájde žiadny zaujímavejší charakter. Réžia a technická stránka nie sú najhoršie, ale nedostatočný rozpočet zabraňuje ich lepšiemu prevedeniu. A sklamalo ma aj prostredie, džungľu mám v akčných filmoch rád, ale tu je úplne chudobná, s minimom porastu a všetkého, čo do tohto prostredia patrí. Hon na orla nie je najhorší film, žiadna jeho stránka nie je katastrofálna, ale tiež tu nie je vôbec nič, čo by som mohol pochváliť. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 45%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama