Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik řetězových reakcí na Zemi má za následek postupné ničení ozónové vrstvy. Teploty po celé planetě prudce stoupají a jsou tak předzvěstí solární kolize se smrtelnými následky pro celé lidstvo. Mike Carr, bývalý policista, nyní zaměstnanec securitní služby na univerzitě, kde probíhá výzkum solárních energií, se dozví o hrozícím nebezpečí a spolu s vědci z místní laboratoře se rozhodne pomoci při záchraně světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nazvat Solární armagedonem béčkem by byla pro tento film úspěch srovnatelný s Oscarem pro Caspera Van Diena za hlavní roli:)). Nízký rozpočet možná způsobený současným natáčením dalších tří filmů (Solární útok, Solární rodina a Solární Casper:)), scénář bez hlavy, paty, trupu i krku a v neposlední řadě nechápu, proč když už je snímek tak špatný, do něj nedal pan režisér pár nahých vnadných modelek-hereček... Celkové hodnocení by se zvedlo určitě minimálně o pár procent... Krásná 1* za ten nápad s chlazením auta. ()

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy samozřejmě, vím že se jdu koukat na děs běs, tak pak nemůžu ohrnovat nos, že to byl děs běs. Nefunkční hovadnost od A do Z. P.S. českému distributorovi se podařilo zhovadilostí názvu přidat poslední třešinku, která scházela. Vskutku umění. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Takový zvlášť debilně pojatý snímek, kde obyčejní lidé stavájí se za ostrého svitu Slunce skoro "zombiemi"..?!!!! :-))))) A jak se tam krásně klátí... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

LUXUSNĚ tupé vědecké teorie, akce, prostě všechno. Nářez. Člověk se u toho dost zapotí. 20% [7. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já se u filmu bavil a to je umě hlavní. Nepotřebuju geniální scénář, ani nějaké super efekty. Tomuhle filmu chybý děsně moc. A hlavně nějaký hmatatelnější scénář, ale jak jsem řekl aspoň jsem se bavil. Dien je celkem fajer, a nikdy nezklame. Astatní herci tedy nic moc, ale dostal jsem to co jsem od béčka čekal, a já čekal upřímě větší srajdu. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Co mi dokáže skvěle zničit náladu je de**lní film s přímo do nebe volající a očí-rvoucí snahou scénáristů a vůbec tvůrců jako takových zaplácat děj s***ncema. Mluvit ve scénáři o p***eli nebo se už jako "herec" očividně tlemit svým replikám při natáčení, které se rejža nebo kdo ani neobtěžoval vystřihnout??????Takhle se jako točí filmy?Kde to jsme?Vážně bych se ráda dožila dne, kdy tyhle nehorázný kraviny zmizí z televizních obrazovek a vůbec z podvědomí nás - diváků. To půjde bohužel velmi těžko díky naší "skvělé" komerční Novičce, která nám servíruje i kydy jako třeba JAK REAGUJE VODA NA MRÁZ( http://www.youtube.com/watch?v=LK87xOODkYU )? Rve mi srdce když vidím tady ty hvězdičky..LIDI VZPAMATUJTE SE! ()

baruss 

všechny recenze uživatele

réžia J.P. Howell.. nechápem prečo behali v tých kabátoch pri 57 stupňoch Celsia. Viac rodinné drama ako katastrofický film... Hláškami tento film nešetrí, pár krát sú aj trefné. ("Prečo si si ju vlastne nikdy nezobral?" - "To je na dlhé rozprávanie. A prečo sa ma to vždy pýtaš?" - "Mám rád ako mi odpovedáš.") Trochu ma zarážalo..., že chceli ísť na sever do Arktídy, lebo údajne len tam sa bude dať prežiť. Hm.. Veď Arktída je strašne nestabilná a počas leta rozmŕza : )) kto mi neverí nech si pozrie 118 dní v zajatí ľadu. Otrasný výkon Caspera Van Diena, ktorý hrá vychytralého policajta... Tá jedna hviezda je za hlášky... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Díky nezdařenému pokusu o odklon okolo prolétající komety je posunuto těžiště Země, a ta se o několik coulů posunuje blíž ke Slunci. To způsobuje obrovské klimatické změny na Zemi, hlavně obrovské vedro, které téměř okamžitě zastavuje jakýkoliv život. Pod vedením policisty Toma (Casper Van Dien) se malá skupinka (jeho bývalá přítelkyně, současná přítelkyně, dcera, dceřin přítel, bratr současné přítelkyně) snaží dostat co nejvíce k chladnějšímu severu. Ale současná situace v některých lidech vyvolává ty nejhorší pudy ... Kdysi jsem měl Casper Van Diena za docela sympatického herce. Ale tímto filmem u mne klesl na nachlup stejnou úroveň jako Dolph Lungren (kdyby v této roli hrál Dolph Lungren, tak nehnu ani brvou). Film má sice zajímavou úvodní zápletku a dostat jí do ruky nejmenovaný známý ničitel Země, tak to vůbec nemuselo být marné. Takhle je samotná zápletka vlastně vedlejší (kromě pár vtipných scén jako vedrem explodující auta - pozor! jen některá - a to přesně ve stanoveném pořadí - nejdříve auto blízko hrdinů, a potom i jejich auto, ale to až všichni stihnou vystoupit. A to že o kus dál jsou desítky dalších aut, které samozřejmě explodovat nechtějí už je nepodstatné) a vše je jen o tom, jestli se Casper Van Dien vrátí k původní přítelkyni, nebo zůstane s novou (nebo rovnou s oběma), jestli se smíří s dcerou (samozřejmě) a jestli akceptuje jejího přítele (poté co pro ně šlohne a přestaví auto na pojízdnou ledničku tak určitě). Ach jo... ()

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Všestranný odpad. Sešité ze všech možných klišé patrných v katastrofických filmech, naprosto pitomý scénář, levou zadní odhadnutelný děj (jakmile padla první zmínka o dešti, bylo jasné, čím že film bude končit), o hereckých výkonech nemluvě, a logických chyb kam se jen divák podívá (nejkouzelnější bylo samozřejmě, jak se v tom smrtícím vedru producírovali navlečeni do několika vrstev, mikin a bund. Takovéto snímky jsou hrubou urážkou inteligence diváka; ale zase, když se vás na to bude koukat několik ve skupině, myslím, že se alespoň skvěle pobavíte. ()

Kámen 

všechny recenze uživatele

Těžko se hodnotí film, kterej je min. béčkovej už na první pohled, ale viděl jsem už daleko horší věci, např. Záhada Blair Witch, skoro všechny novodobý český seriály na komerčních i nekomerčních stanicích, Obsluhoval jsem anglického krále, Revival, Havlovy hry, Trhala fialky dynamitem aj. zhovadilosti. Jj, není to zrovna hostina ducha, ale jako milovník sci - fi dávám dvě hvězdy, jinak bych dal asi jen jednu. Ti herci jsou věsměs mizerní, ale taková Maggie Grace ve filmu 96 hodin, ta byla ještě horší ... ()

Reklama

Reklama