Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

waits 

všechny recenze uživatele

Chacha. Ale jo, jednu hvězdu dám, byla to docela legrace. Nejvíc jsem si užil tu soustředěnou střelbu z nekonečných zásobníků tváří v tvář robotům, které vypadají jako novodobá pocta Edu Woodovi, ale podobný je celý film. Hercům samozřejmě nevěříme, že bojují s počítačovou animací za doprovodu legračních synezaátorů, ale aspon můžeme sledovat, jak se snaží zahrát tu kterou scénu na přání režiséra (marně). A ta nervozita, jestli odstartují! Režisér bude asi pěkný kvítko, budu si od něho muset něco sehnat, filmografii má obsáhlou. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Další perla z dílny trashové ikony Jima Winorskiho. 90 minut céčkové zábavy je zaručeno. Potěšila přítomnost prkeňáka Paula Logana, který mě zabil už v Megapirani, a který zde opět předvádí svoje kaskadérský parádičky, natrénovaný doma v obýváku. Dialogy jsou opravdu zabijácký, stejně tak absolutní nonšalance při práci s logikou, herci, triky a vůbec vším ostatním. Prostě paráda! Dvd u nás vyšlo v edici s výstižným názvem Svět katastrof. :-) P.S.: Snažil jsem se spočítat, kolikrát ten voják ze začátku filmu vystřelí bez výměny zásobníku. Nejde to přesně, ale dostal jsem se k číslu 140!!! :-) ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Úplne povinné pre všetkých, ktorí si myslia, že stroje dokážu všetko. Oni sa totiž nedokážu riadne trafiť za 5 minút do skupiny volne stojacích vojakov, ktorých ani nenapadne (veď aj prečo, bojujú len s najdokonalejším strojom na zabíjanie) pohľadať si úkryt alebo sa pri streľbe pohybovať. Pre ostatných to je stráviteľná, aj keď s ťažkosťami, hodinka a pol po ktorej aj taký Terminátor 3 či Číslo 5 žije II vyzerá ako úspešný finalista Oscarovej noci. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podobné jako invaze světů. Znechucený jsem už byl od samého začátku, kdy voják vystřelil z pistole zhruba 50x !!NEPŘEHÁNÍM ani NEZVELIČUJU!!! bez vyměnění zásobníku. Hned další scéna, když je voják schovaný s doktorkou pod kamenem a jde kolem robot, který si jich vůbec nevšimne a jde už od nich pryč, voják pronese..já vyběhnu a vy doktorko utíkejte..tak je zabije nakonec oba. A taky pro mě byla těžce nepochopitelná ta úplně poslední scéna se zneškodněním posledního robota pomocí blesku. Já mám tyhle filmy rád, ale toto byla opravdu slátanina. Jindy bych možná dal jednu a možná to ještě změním - zatím 10% - odpad! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou špatné schválně (napadají mě třeba geniální Birdemicy), některé jsou špatné nechtěně. Ale z těch nechtěně špatných jsou mnohé zároveň i nechtěně zábavné, a Shockwave je přesně ten případ. Naprosto chápu zdejších 12%, protože tenhle DVD kousek z papírového obalu je opravdu ukázkový exemplář scénáristického zoufalství a filmařského neumětelství. Ale nemůžu si pomoct, já se (ne přesto, ale právě proto) skvěle bavil. Navíc v něm hrají hezké baby a můj oblíbený doktor-hologram ze Star Treku. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • Hoci sú vojaci záchranného tímu označovaní ako príslušníci US Navy SEALS, vojenské hodností, ktorými sa oslovovali (napr. kapitán a major), sa používajú v jednotkách ako US ARMY, Air Force a Marine Corps. (beso74)

Reklama

Reklama