Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vědců pracuje na zvláštním výzkumném projektu na vrtné plošině na moři. Nedbají nařízení ekologů a pouštějí se i do riskantních pokusů, které aktivují vlnu tsunami, jíž v cestě stojí malebný ráj plný turistů a domorodců... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle zmršit perfektní námět na katasrofický film se jen tak nevidí. Trapné a ani efekty nic moc!!! ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Postřeh ještě před filmem. Tak to jsem teda zvědavej, co to zas bude za blábol. Postřehy po shlédnutí filmu: Je to blábol. Absolutní nefalšovanej německej brak, kterej se snaží urvat nějakej ten ždibec slávy z katastrofy z Vánoc 2004. Ale bohužel toto je jen směšnou fraškou, která se s každou minutou filmu jen zvětšuje. Nejde jen o zobrazení tsunami, která vypadá jako pár kopců na hladině (přestože ve všech vědeckých dokumentech o tomto fenoménu říkají, že na otevřeném moři je nerozpoznatelná a vystupuje až se snižováním dna). I jako film je to odpad, natož jako film, kterej natočili po již zmíněné katastrofě. Proč? Říká se, že soucit s vrahem je urážkou a pohanou jeho obětí. V tomto případě je to něco podobného. Natočení takovéhoto blábolu je stejnou urážkou všech obětí v Asii a Africe, jako soucit s vrahem. Jen se divím, že to prima vysílala v hlavním vysílacím čase a ně někdy kolem třetí ráno, kdy by to nikdo nemohl vidět a zkazit si tak náladu. ()

Reklama

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

No.....německá katastrofická katastrofa ...a......chvilka napětí (větší než ve filmu).... a.... JE TO ODPAD!!! ()

Horak 

všechny recenze uživatele

Velmi zabavne a poucne, mam slabost pro hrdiny bez charismatu, kteri ovsem dokazou vyresit problem s macgyverovskou zrucnosti a jistotou. Jeste jedna rada zacinajicim filmarum, kdyz si nevite rady s odlehcenim pribehu, tak angazujte tloustiky, ty zarucene pobavi! Vedel to uz Zdenek Troska a vedeli to i tvurci teto nemecke katastrofy. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama