Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neustálé objímání a zbytečné řeči... prodlužování před zahájením cesty spíš nudí. Ale na druhou stranu má divák možnost zjistit, jak se celý plán zrodil a jak se na cestu oba herci připravovali. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem si nemyslel, že je Ewan McGregor taková citlivka a uplakánek. Název "přípravy" vyloženě před epizodou varuje, protože se jedná o nejnudnější část každé cesty. Každopádně, jsem rád, že přípravám tvůrci věnovali tolik času, protože nám hezky a důkladně představili prostředí, ve kterém se připravuje cesta jedné a půl hvězdy na dalekou cestu. Převládá všemožné papírování a telefonáty, ale dostane se i na výběr motorek a nácvik první pomocí. Trošku mi na dokumentu vadí, že je to spíše taková velkolepá show a výpravě dvou rozmazlených princezen, nežli cesta pravých pankáčských nadšenců. [70 %] ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když mám teď na rok to Apple TV+, tak je třeba ho využít a jelikož prozatím neobsahuje příliš mnoho originálního formátu, sáhnul jsem po jednom z nejstarších kousků jeho nabídky a vůbec nelituju. Dlouhá cesta byla takovým průkopníkem tohoto typu cestopisných dokumentů, které se hodně rozmnožily i u nás v ČR. A jsem moc rád, že si jí můžu konečně legálně dopřát. ()

Reklama

Reklama