Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nuda a nuda, protože neustále se jen mluví a připravuje, chystá, zase mluví a akce žádná. Herci se furt objímají a je to až trapné. Neubráním se srovnání s cestou Pavla Lišky a Jana Révaie (Vandráci), která měla spád hned od začátku a nikdo neřešil jejich průpravu a shánění motorek. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dívat se na to určitě dá, ale erekci tedy neprožívám. Znovu figurují přípravy, velké loučení, stesk po rodině a další píčoviny, kvůli kterým se na dokument rozhodně nedívám. Naopak potěší zastávka v naší malebné zemičce. Dvojka aktérů je mi docela sympatická, ale celkově je to prostě takové nějaké nemastné a neslané. Spousta dialogů, vzájemné se poplácávání po ramenou a připomíná to opravdu takové home video dvou kamarádů, kteří chtějí mít v plenkách na co vzpomínat. [60 %] ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem mi po ohromně zajímavých přípravách (i v porovnání s našimi Trabanty a dalšími zástupci tohoto formátu) mrzí, že se z pouhých 7 epizod i ve druhé spíše kecá a obrazově se stále pohybujeme jen v přípravné kanceláři a ne v přírodě vytipovaných zemí. ()

Reklama

Reklama