Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Diskuze

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Podobný dokumentárny seriál bol ale boli tam iný muži a šli na bicykloch. Neviete niekto ako sa to volá?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Komplet dopozerané a môžem hodnotiť, že celý seriál bol zaujímavý. Ale ten McGregor je padavka a fnukač :) Hodnotenie: 75%

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Po prvom dieli to hodnotím ako zaujímavé, takže určite stiahnem aj další diel. 

zipper111

zipper111 (hodnocení, recenze)

Docela jsem nechápal tu scénu, kde byli hrozně zdrcení, že jim KTM nechtěla dát zadarmo motorky na tu cestu a tak šli do BMW... nechápu 2 věci- proč nešli do BMW už od začátku, protože je to asi tak 1000x lepší motorka..... a pak nechápu, proč si to sakra Ewan musí nechat dávat a prostě si to nekoupí? To jako nemá ani na blbou motorku skrbla jeden?Jeho majetek určitě pár stovek míčů skýtá... 

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Ewan mě překvapil, docela příjemně. Tohle kamarádství je fakt záviděníhodné:-)

Raziel88

Raziel88 (hodnocení, recenze)

droop: Ewan měl neskutečnou smůlu. Dvakrát mu do očí vystříkl benzin z tankovací pistole, Sám nevím jak bych tohle tankování zvlád já. Je to super dokument o výpravě dvou přátel,Sice je to Ewan McGregor a Charley Boorman dva britští herci, Ewan je navíc znám z  Moulin Rouge,STARWARS,Černý jestřáb sestřelen,a dalších filmů.Ale jsou to také normální lidé kteří si váží přátelství, rodiny a chějí mít svůj klid a soukromý,na to dost lidí  velice často zapomíná. Ewan a Charley chtěli projet Kazachstánem sami dva ale nakonec jim skoro celou cestu dělali doprovod policisté a už už  na ně měli připravené tiskovky atd. ..

Yoss

Yoss (hodnocení, recenze)

„Zo Slovenska okrem Bojnického zámku veľa nečakajte, v bonusoch bola večera asi u slovenskej rodiny, celkom sranda, akurát som si nebol istý, či potom navštívili Spišskú Kapitulu alebo to bolo úplne inde.“ Vie niekto, kde presne cez Slovesko prechádzali? :-)

droop

droop (hodnocení, recenze)

Neskutečně skvělý dokument. Je mi jasné, že by cesta, nebýt Evana, nabyla tak "lehká". Perfektní pohled kam až si člověk může sáhnout. Neskutečné v dokumentu ... tankování benzinu ... Evan je nešika :)

Reklama

Reklama