Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celovečerní snímek na motivy seriálu společnosti FOX, family guy. Stewie nevěří, že se mohl narodit někomu tak tupému, jako je jeho otec Peter. Proto když zahlédne muže, který mu připomíná sebe sama, vydá se ho hledat. Film je plný gagů, fekálních a homosexuálních vtipů, ostatně jako všechny episody family guy :) (Balvanos)

Recenze (65)

Shredder 

všechny recenze uživatele

FIlm sa sklada z akoby troch spojenych casti serialu + niake tie materialy navyse. Ako spomenulo uz viac ludi, rozhodne slabsie ako serial samotny. Family Guy nestavia na deji ale gagoch a preto je otazne nakolko je dobre robit z neho celovecerak, ale pobavil som sa a ako vecerna oddychovka po namahavom dni padne dobre. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nenudil jsem se, to ne, ale na druhou stranu momentů, kdy jsem se upřímně zasmál, bylo pomálu.. to, na čem seriál úspěšně staví dvacetiminutové epizody (spousty geniálních gagů a popkulturních odkazů vs. útržkovitost a téměř nulová dějovost) prostě v délce devadesáti minut nemůže zdaleka tak dobře fungovat.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja teda nevim, vetsina tu zvani, ze to neni tak paradni jako serial, jenze tohle jsou pouze slepeny tri dily (28, 29 a 30) ctvrty serie, samozrejme s pridanejma scenama, aby to drzelo po hromade. A nutno rict, ze pribeh po hromade drzi docela solidne a celej je hlavne zamerenej na Stewieho. Jinak nema cenu tu moc okecavat, proc 5*, staci se podivat na podrobnejsi komentar primo u serialu, jelikoz tady plati to samy. Proste dokonala zabava s dokonalejma forama. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Mno...nad tímdle hodnocením jsem dlouho přemýšlel.The Untold Story není tak vtipný jako seriál a chvílema nudí, což je u Family Guye docela neobvyklé, ale zase jsou zde výborné gagy a Stewie je jako vždy geniální + zaujalo mě jak sami jedou na svůj film do kina-podle mě originální nápad,ale přece jen by unesl trochu zkrátit a zpestřit... takže sice o fous ale stále 5*!!! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Film Family Guy značně pokulhává za seriálem. Působí to, skoro jako kdyby se slabé vtipy, pro které nezbylo místo v seriálu nashromáždily a byly poslepovány v tento film. Vypadá to, že i tvůrci si byli vědomi chabého scénáře a tak je tam kde chybí fór nějaká ta vulgarita. Humor je zde nahrazován prděním a, či slovíčkem fuck. To Simpsonovi na sebe dokáží strhnout pozornost i bez toho. Nemám nic proti vulgárním vtípkům, například film South Park či Borat je jimi přesycen, jenže tam nejde o cíl, ale prostředek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Tento celovečerný špeciál, pôvodne vydaný na DVD v septembri 2005, bol mierne prerobený a rozdelený do troch štandardných epizód seriálu Griffinovci (od r. 1999), ktoré odvysielala stanica FOX v máji 2006 ako posledné tri epizódy štvrtej série. (SarumanKo)
  • Vo filme, ktorý trvá 88 minút, sa nachádza celkom 46 flashbackov, čo znamená v priemere jednu spomienku každých 1,91 minút. (SarumanKo)

Reklama

Reklama