Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

claudel 

všechny recenze uživatele

Milý, příjemný film vhodný na odreagování. Mezi Gadem a Audrey to jiskří, působí jako slušivý páreček, Gad se svým smutným výrazem a Audrey zvláště v tomhle filmu překypující nesmírným šarmem. Rozjíždí se to pomaloučku, polehoučku, ale postupně přibývá situační komiky a blíží se to k závěru, který si všichni přejeme. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi každej z nás kluků to zkouší nebo zkoušel na pěkný holky horem, dolem. Rozehrát při balení samičky co největší teatr doporučuje devět z deseti bláznů. Jenže přinese giga balicí teatr očekávaný triumf klučíčí vůle ? Gad Elmaleh by mohl vyprávět. Kvůli holce dokáže rozject show, hodnou těch největších balících mistrů - mě a když k tomu nahodí psí oči a výraz dobráckého blbečka, tak má v posteli provoz jak na londýnském letišti Heathrow. Ještě gentlamansky zhodnotím krásu Audrey Tautou - těžce rajcovní děvka a už můžu jen vzpomínat, jak moc příjemně mě bylo při sledování tohohle filmu. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja sa úprimne (a hlavne chlapsky) priznám, že tento film v mojom hlave zostane kvôli prekrásnej A. Tautou. Ona je tu vo fantastickej forme (hlavne fyzicky) a je neodolateľná. Film v podstate ničím neprekvapí, pretože vieme, že ako to dopadne. Ale dvojica G. Elmaleh a A. Tautou hrá dobre, takže to ani nevadí. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

5 let od Amélie se mi Audrey líbí mnohem víc, ale možná to bude filmem, Amélie mi nesedla. Zato tahle romantická komedie je něčím zvláštní, sice má v sobě prvky tuctovosti, ale já v ní vidím spíš to originální, co mě, spolu s ústřední dvojicí, bavilo. Stále se jedná spíš o snad trochu lehčí nadprůměr, ale je to bezesporu film na pozitivní náladu. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)
  • Herecká dvojice Gad Elmaleh a Audrey Tautou vyhráli společně pařížskou NJR Ciné Award 2007 v kategorii nejlepší polibek. (Roman.Ticka)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)

Reklama

Reklama