Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Recenze (99)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Asi každej z nás kluků to zkouší nebo zkoušel na pěkný holky horem, dolem. Rozehrát při balení samičky co největší teatr doporučuje devět z deseti bláznů. Jenže přinese giga balicí teatr očekávaný triumf klučíčí vůle ? Gad Elmaleh by mohl vyprávět. Kvůli holce dokáže rozject show, hodnou těch největších balících mistrů - mě a když k tomu nahodí psí oči a výraz dobráckého blbečka, tak má v posteli provoz jak na londýnském letišti Heathrow. Ještě gentlamansky zhodnotím krásu Audrey Tautou - těžce rajcovní děvka a už můžu jen vzpomínat, jak moc příjemně mě bylo při sledování tohohle filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet EUR11,7miliónaTržby USA $2,165,188Tržby Celosvetovo $27,857,439║ Audrey Tautou sa nezdá, zlatokopka ako vyšitá. /55%/ ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Někdo si zřejmě opravdu myslí, že odlehčenou romantiku lze servírovat skrze zlatokopeckou kurvičku a naivního trumberu, který se nechá ničit pro jednonoční pich po pár sklenkách. Co na tom, že z pohledu postav, kteří žijí ve světě tohoto filmu, jde o dvě ubožácké kreatury, když divákovi jsou malováni jako hezcí, zamilovaní, roztomile nemotorně tápající svými životy, že? S takovými dispozicemi je přeci ve filmu nemožné, aby to tihle dva nedotáhli do šťastného konce, pokud za šťastný konec považujete - SPOILER - že dva lidé, kteří sobecky likvidovali na cestě za svojí láskou několik osamělých postav, které v sobě měly všechny větší hloubku než vrchní duo, což je co říct vzhledem k těm pár okamžikům, ve kterým jim bylo scénářem laskavě dovoleno nějaký vnitřní život projevit, nakonec spočinou v osudovém obětí - KONEC SPOILERU. Pokud toto šťastným koncem hodláme zvát, pak je svět tisíckrát odpornější místo, než jsem si kdy myslel a láska v něm slouží jen k tomu, aby do životů lidí kydala mimořádně koncentrovanou špínu. Nebýt pár okamžiků, ve kterém se muž, jehož vysává hlavní hrdinka, o sobě rozhovoří, ukázky hradeb mezi bohatými a méně majetnými či osamělostí stárnoucí dámy, která vyživuje hlavního hrdinu, byl bych velmi zlý. Takto alespoň mizerný podprůměr s vědomím, že autoři měli na víc, než lacinou romanci o dvou lidech, které láska zdánlivě napravila, ač je jen zaslepila jiným způsobem a dala v nich vzniknout jiné formě sobectví. Slabé **. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Milá, kouzelná Audrey Tautou a já bych nedala moc za to, že ona je taky tím hlavním tahounem na tuhle romantickou jednohubku z Francie Těm jejím hnědým očím a krásné postavičce by málokterý muž odolal a Irene, vědoma si těchto svých předností, vycházely její plány báječně. To by se jí ovšem nesměl do cesty dostat Jean, který její doposud zajetý řád podstatně zkomplikoval. Jak? to se už musíte podívat sami. Lov na boháče je určitě přijatelnější název pro tenhle snímek, kde Audrey byla očekávaně roztomilá a Gad Elmaleh si toho svého zamilovaného trubku zahrál taky na jedničku. Suma sumárum to bylo příjemně strávené odpoledne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vlastně kaviár nejím. Vždy se do toho nutím. A čekám, kdy mi to zachutná." Nečiní mi problém vyrazit do společnosti v oděvu pamatujícím budování komunismu a patrně proto jsem se nikdy nestal terčem žádný krásky upřímně zamilovaný do zlatých karet s bezedným limitem. O co víc však těmito potvůrkami pohrdám v životě, o to raději je mám ve filmu. Takže tento snímek musím považovat za velmi povedenej, neboť Irene umí utrácet první ligu a Jean si také dokáže vytrucovat svoje. Pointu sice hravě odhalí i ten, kdo nikdy nedostal peníze za sex, ale o to tady přeci nejde. Tady jde o jména Versace, Dior, Prada, Valentino, Gucci a podobný nesmysly, do kterejch nehodlám investovat, ani kdyby výše mojí výplaty překročila cenu ponožek v akci. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Někdo si vydělává prací, někdo překrásným úsměvem..ani jedno není zlé..co je lepší?? Audrey Tautou je vážně kost a Gad Elmaleh je vážně suchar..to dává dohromady takovou neotrkanou nevtíravou komedii, která baví i vzrušuje..Představitelé sice nehází hlášku za hláškou, ale i tak jsem se bavila. A "Lov na boháče" mi pro tento film sedí mnohem více.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a celkově hodně povedená romantická komedie, která by asi sama o sobě nebyla až zas tak úžasná, ale díky tady opravdu kouzelně nádherný Audrey Tautou to je fakt výtečná zábava a taky samozřejmě dobrá podívaná ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

U romantických komedií očekávám, že budu hlavním hrdinům držet palce a přát si, aby jim to dobře dopadlo. Tady to prostě nešlo.Byli mi oba strašně protivní. Vtipné snad bylo počáteční předstírání hlavního hrdiny, že je boháč. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie se zlatokopkou Andrey Tautou. Jaká to změna po Amélii. :-) Několik opravdu povedených momentů se najde, docela mě to bavilo a to romantické filmy zrovna nežeru. 60% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá francúzska komédia založená na tom, že sa každý hrá na úplne iného človeka, akým v skutočnosti je. Ľahká a delikátna chuťovka s mousse au chocolate, ktorá vás možno presvedčí, že aj v tomto žánri je stále čo objavovať. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tento snímek měl tu výhodu, že se mně přesně trefil do nálady! Neměl jsem zrovna chuť na nic " těžkého " . Zapnul jsem Tv na stanici Barrandov, s tím, že jsem vůbec neměl tušení jaký snímek právě začíná a o co zde půjde. Zaujala mě však ihned Audrey Tautou a následně i celý film a to tak, že jsem ani na chviličku nezauvažoval o přepnutí na jiný Tv kanál. Je to takový příjemný, milý ( asi jako Audrey ) francouzský snímek, romantický, s prvky lehkého humoru. Za normálních okolností bych dal 3*, ale za tu pohodovou náladu, jakou ve mně snímek vyvolal a za náaaaaaaaaaadhernou Audrey Tautou nemůžu nepřidat další hvězdičku navíc! Holt pánové nemáme to lehké :o) p.s.1 kvůli Audrey bych kradl, popral se, zadlužil se...... jen abych se mohl probouzet vedle ní :o) p.s. 2 tu korunu bych ještě měl, takže 10s mně budiž dopřáno :o) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

5 let od Amélie se mi Audrey líbí mnohem víc, ale možná to bude filmem, Amélie mi nesedla. Zato tahle romantická komedie je něčím zvláštní, sice má v sobě prvky tuctovosti, ale já v ní vidím spíš to originální, co mě, spolu s ústřední dvojicí, bavilo. Stále se jedná spíš o snad trochu lehčí nadprůměr, ale je to bezesporu film na pozitivní náladu. 65% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Problémy s hľadaním originálneho námetu pre vycicaný žáner majú aj takí šarmantní a galantní romantici, ako Francúzi. Tak si povedali, že tam dajú gold diggerku, ktorá musí prejsť 100 minútovým prerodom, aby konečne pochopila, že bez lásky sa žiť nedá. A nie je to jediný styčný prvok s Breakfast at Tiffanys, Audrey sa podobá na Audrey nie len menom. Milá oddychovka, ktorá má príjemnú atmosféru a väčšinu ľudí nezklame. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Konečne som z francúzskych novodobých komédií kvapol na niečo, čomu sa bez výčitiek svedomia dajú šlahnúť aspoň 3 hviezdy. Príjemny pohodový komediálny zážitok miestami s trpkou príchuťou pohľadu na lásku skrz peniaze. Ovšem, čo by to bolo za romantiku, keby všetko neskončilo (***Pozor Spoiler*** ) dobre. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vypúlený Žán z Casablancy a príjemne pôsobiaca Tatuovaná sa hodili do tejto komédie, ktorá nemá sílené vtipy, prepláva len tak, nenudí vôbec, neuráža, no pritom stále je to príbeh obrátenej ludry. Na romantickú záležitosť to má spád a na rozdiel od amerických pop-romantických komédií ponúka upline iný štýl aj atmosféru, má svoje zvláštne čaro, ktoré neposúvajú film automaticky na úroveň nejakej funesovky, ale predsa nie je len takým obyčajným priemerom. A padla aj trefná veta ako obohatenie príslovia šaty robia človeka: „Nie je ťažké vyzerať dobre, keď máte veľa peňazí“. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krásně natočená oddychová komedie s neuvěřitelně sympatickým obsazením, které škodí snad jenom ta předvídatelnost, ale budiž, od filmu podobného žánru to nijak nevyžaduji. Audrey Tautou je neskutečně roztomilá, půvabná, a přitom vychytralá zlatokopka, které do života vstoupí šarmantní, ale chudý Gad Elmaleh - a konec si už není tak těžké domyslet. Zkrátka příjemné zpestření v podobě stominutového filmu, který je jak romantický, tak humorný. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rovný rovného si hledá, aneb ku..a ke ku..ě sedá. Historka o náhlé lásce zlatokopky k chudému mladíčkovi, který se pod jejím vlivem /ne/dobrovolně vydává na cestu gigola, nepřekvapí ničím, nudí a ještě v závěru trapně moralizuje. /15. 12. 14./ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Milý, příjemný film vhodný na odreagování. Mezi Gadem a Audrey to jiskří, působí jako slušivý páreček, Gad se svým smutným výrazem a Audrey zvláště v tomhle filmu překypující nesmírným šarmem. Rozjíždí se to pomaloučku, polehoučku, ale postupně přibývá situační komiky a blíží se to k závěru, který si všichni přejeme. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rok 2006, pamatujte si. Toho roku byla Audrey Tautou sexy, historicky. A právě v Hors de Prix zažila vrchol, stejně jako snad každej divák mužskýho pohlaví. :)) Zkrátka hot hot hot! K filmu - nenudící jednohubka na posezení, komediální potenciál hotelovýho prostředí vytěženej do úplnýho dna, Elmaleh docela sympaťák. Prima. ()

Reklama

Reklama