Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Recenze (99)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné. Je to lepší průměr, místy hodně povedené. Audrey byla rozkošná, Gad Elmaleh věčně vykulený (ale zato táák zamilovaný), při vzpomínce na růžové kufry se musím usmát ještě teď... neb mám taky přesně takové :)) hehe. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí baví stejně, jako při prvním. Přímemně romantická komedie, která těží jednak z nevšedního tématu a jednak z kontrastu obou hlavních hrdinů. Ušlápnutej pikolík a sebevědomá zlatokopka, to tu myslím ještě nebylo. Slušných a nadprůměrných 75 % ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Nenarocne a prijemne pozeranie. Romantika s jemnym humorom, drahymi hotelmi a krasnou Audrey, ale hlavne skutocnou laskou na zaver ako sa patri k takemuto filmu :) Jednoducho relaxacna zalezitost. Neprekvapi, neurazi. ()

Dan 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná romantická komedie. Jenom tak trošku mrchoidně naivní a směřující k přílišnému happy endu. Takže pohádka pro dospělé v tom méně lichotivém smyslu :-) Skrze prezentaci hotelového životního stylu mě utvrdila ve zvrhlosti této luxusní úchylky (kterou jsem měl jako správný kritik možnost zažít na vlastní kůži...) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám jeden z nejvíce kolísajících filmů, co jsem viděl. Místy jsem měl chuť dát 4*, což se, ale v následné scéně dokázalo degradovat na dvě. Myslím, že z toho nemusel být tak průměrný film, protože námět je celkem vtipný. Každopádně Audrey je kus a tak to zůstane :). ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie s Audrey Tautou v hlavní roli. Ta hraje svůdnou Iren, jenž zajímají pouze bohatí a movití muži postaršího věku, kteří by ji stále zahrnovali svými penězi, jezdili by s ní po celém světě, navštěvovali luxusní restaurace a kupovali jí všechno, na co pomyslí. To se jí docela dobře daří, až do okamžiku, kdy se čirou náhodou potká s číšníkem a barmanem Jeanem, který se do ní bezhlavě zamiluje. A ačkoli Jean nemá miliony na svém účtu, rozhodne se pro jedinou věc a to získat srdce Iren, za každé euro, které má. Snad poprvé jsem viděl Audrey Tautou v takové to roli. Její postava je opravdu nepříjemná, nesnesitelná a chamtivá, ale také neskutečně přitažlivá. Na druhé straně vidíme Gad Elmaleh, který hraje nevýrazného, naivního muže, jenž se postupně učí taktiky Iren, čímž se paradoxně dostává blíže právě k ní. Sledovat tuto dvojici bylo velmi zvláštní až neuvěřitelné, jelikož Iren ho v jednu chvíli vyždímá natolik, že Jeanovi málem nic nezbude, v druhém okamžiku už zase Jean pomáhá Iren znovu získat boháče, kterého nedávno ztratila. Rozhodně to není typický romantický film, o to ale zábavnější byl. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Téma vlastně docela zajímavé, ale z mého pohledu pojaté úplně zcestně. Rozehrávka měla dokonce i pár vtipných momentů, zbytek filmu ve mně zanechal dost odpornou pachuť. Nemívám sklon k moralizování, ale zde buď chybí katarze, nebo dostatek humorných situací (abych film mohl považovat za čistou komedii). Hvězdičku navíc za Tautou, která svoji povrchní kurvičku sehrála výborně. // Vynikající komentář, který naprosto přesně vystihuje můj pocit: Subjektiv ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Audrey je prostě tak sladká... že se i tak banální příběh stává zajímavým, nepravděpodobné jednání jejího chudého ctitele naprosto pochopitelným a vypočítavost její postavy roztomilostí ()

Cousland 

všechny recenze uživatele

Príběh o zlatokopce se kterou, kdyby ji nehrála okouzlující Audrey Tautou, by se nedalo skoro v ničem sympatizovat a ňoumovi, co se do ní zakoukal. Průměr ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a celkovo podarená romantická komédia. Vo filme je skutočne okúzľujúca, sporo odetá Audrey Tautou a tiež potešil herecký výkon marockého herca, pre mňa neznámeho, ktorého meno je Gad Elmaleh. Netušil som, že sa tento film dostane do TV a ani som nemal v pláne ho pozerať, keďže do TV sa väčšinou dostane len ten slabší priemer a horšie filmy. Ale keď som si pozrel priebežné hodnotenie a herecké obsadenie, tak som neodolal a aj napriek tomu, že som vedel o slovenskom dabingu, ktorý moc nemusím a často sa im nepodarí, tak som si to predsa pozrel. Dabing bol celkom slušný. Reklám tiež nebolo veľa, tých zopár sa mi práve hodilo, aby som si odskočil a doplnil zásoby jedla, pitia a vyprázdnil obsah žalúdka. Ďakujem za tie reklamy. :D ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou je určite jedna s najkrajších žien na svete, ja som si užíval jej úlohu zlatokopky, i hlavný hrdina je sympatický hlupáčik. Príjemný romantický, úsmevný film. ()

jojoping 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od hollywoodskych romantických komédií je táto francúzska nielen romantická, „poučná“, ale aj vtipná. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemná romantická komedie s Audrey Tautou, taková typicky francouzsky odlehčená - na odreagování ke konci dne naprosto dokonalá volba .. ()

ondey 

všechny recenze uživatele

Není to tak úplně běžná romantická pitomost. Na druhou stranu ani jedna z postav ve mě nevzbudí sympatie. S odstupem času musím přiznat, že trochu nuda. Do konce bych to z vlastní vůle asi normálně nedokoukal. ()

Reklama

Reklama