Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Někdo si zřejmě opravdu myslí, že odlehčenou romantiku lze servírovat skrze zlatokopeckou kurvičku a naivního trumberu, který se nechá ničit pro jednonoční pich po pár sklenkách. Co na tom, že z pohledu postav, kteří žijí ve světě tohoto filmu, jde o dvě ubožácké kreatury, když divákovi jsou malováni jako hezcí, zamilovaní, roztomile nemotorně tápající svými životy, že? S takovými dispozicemi je přeci ve filmu nemožné, aby to tihle dva nedotáhli do šťastného konce, pokud za šťastný konec považujete - SPOILER - že dva lidé, kteří sobecky likvidovali na cestě za svojí láskou několik osamělých postav, které v sobě měly všechny větší hloubku než vrchní duo, což je co říct vzhledem k těm pár okamžikům, ve kterým jim bylo scénářem laskavě dovoleno nějaký vnitřní život projevit, nakonec spočinou v osudovém obětí - KONEC SPOILERU. Pokud toto šťastným koncem hodláme zvát, pak je svět tisíckrát odpornější místo, než jsem si kdy myslel a láska v něm slouží jen k tomu, aby do životů lidí kydala mimořádně koncentrovanou špínu. Nebýt pár okamžiků, ve kterém se muž, jehož vysává hlavní hrdinka, o sobě rozhovoří, ukázky hradeb mezi bohatými a méně majetnými či osamělostí stárnoucí dámy, která vyživuje hlavního hrdinu, byl bych velmi zlý. Takto alespoň mizerný podprůměr s vědomím, že autoři měli na víc, než lacinou romanci o dvou lidech, které láska zdánlivě napravila, ač je jen zaslepila jiným způsobem a dala v nich vzniknout jiné formě sobectví. Slabé **. ()

Dan 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná romantická komedie. Jenom tak trošku mrchoidně naivní a směřující k přílišnému happy endu. Takže pohádka pro dospělé v tom méně lichotivém smyslu :-) Skrze prezentaci hotelového životního stylu mě utvrdila ve zvrhlosti této luxusní úchylky (kterou jsem měl jako správný kritik možnost zažít na vlastní kůži...) ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Milý, příjemný film vhodný na odreagování. Mezi Gadem a Audrey to jiskří, působí jako slušivý páreček, Gad se svým smutným výrazem a Audrey zvláště v tomhle filmu překypující nesmírným šarmem. Rozjíždí se to pomaloučku, polehoučku, ale postupně přibývá situační komiky a blíží se to k závěru, který si všichni přejeme. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja sa úprimne (a hlavne chlapsky) priznám, že tento film v mojom hlave zostane kvôli prekrásnej A. Tautou. Ona je tu vo fantastickej forme (hlavne fyzicky) a je neodolateľná. Film v podstate ničím neprekvapí, pretože vieme, že ako to dopadne. Ale dvojica G. Elmaleh a A. Tautou hrá dobre, takže to ani nevadí. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Herecká dvojice Gad Elmaleh a Audrey Tautou vyhráli společně pařížskou NJR Ciné Award 2007 v kategorii nejlepší polibek. (Roman.Ticka)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama