Reklama

Reklama

Spolubydlící 2

  • USA Single White Female 2: The Psycho (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Holly Parker (Kristen Miller) nastěhuje do svého nového bytu, má pocit, že narazila na dokonalou spolubydlící: Tess Kositch (Allison Lange) je na pohled sladká a plachá mladá žena, která touží stát se její kamarádkou. Ale za stydlivým zevnějškem skrývá Tess duši zabijáka. Věří, že život nepřináší nic sladšího než zabít přítele, který trpí. A Holly poslední dobou dostává jednu bolestivou ránu za druhou. Přítel ji podvádí a spolupracovnice překazí každou její šanci na povýšení. Přesto si Holly nemusí dělat starosti. Tess se o ní postará. Vždyť Holly je přítelkyně. A pro zabijáka jako Tess není lepší odměna než pomoci svým přátelům s trápením. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ku koncu už síce prekombinované, ale na jedno pozretie v tv vôbec neublíži. Navyše aj babenky sú tu pekné (mrchy). ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete zkouknout film plný intrik a lží s jemně erotickým nádechem a docela zdařilou atmosférou, tak tohle je film pro vás. A ke všemu ty ženský jsou fakt sexy. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

K faktu že som nevidel jednotku..je to obyčajný thriller s peknými babami, biednou zápletkou a nudným prevedením.. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz Spolubydlici 1 bol podpriemer s podpriemernym slaboduchym scenarom, ale to, co je dvojka, to je uz ciry hnoj a filmovy vykal. 0 % ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Víc řadový a předvídatelný tenhle film být nemohl. Klasická psychopatka bez hlubšího motivu, klasické situace a k tomu všemu bezvýznamné drama mezi dvěma kamarádkami. 30% ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám pouze za ty pěkné baby. Příběh je totiž naprosto předvídatelný a nudný. 20% hvězdiček ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Původní film Spolubydlící jsem viděla a docela se mi líbil. Byl to přirozený, a přitom mrazivý thriller. Dvojka jeho kvalit rozhodně nedosahuje. Líbí se mi pokus udělat to jinak a nenatočit jen okopírovaný remake, ale někdy je tahle snaha nedotažená. Co film rozhodně postrádá, je napětí a mrazení, což je u thrilleru základ. Vadí mi i určitý sexuální podtext filmu. Proč musí být ústřední ženské trio jedna modelka vedle druhé, proč všichni se všemi spí, nebo se o to aspoň snaží, proč je tu tolik (skoro)nahotinek? Přijde mi, že tím sami tvůrci nad filmem mávli rukou: víme, že to je sračka, tak ať maj aspoň chlapi na co koukat. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Další naprostá hovadina, ale jako udrželo to mojí pozornost, viděla jsem horší filmy. Tady aspoň byly ty ženské :D ()

cab 

všechny recenze uživatele

Po slusne prvni pulhodince se vse hrouti do nelogickeho a stupidniho spadu udalosti, ktere jsou i na beckovy snimek silne kafe. Naprosta ztrata casu. Zensky jsou svine...hehe. 20% ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Tak na TV film to zas tak hrozný nebylo ... kecám, stojí to za starou bačkoru, ale Kristen Miller je celkem fešná slečna, tak snad jen díky ní jsem to dokoukal do konce. ()

Ondracius odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kdo má zapotřebí točit takové filmy. Nelogický děj a předem předvídatelný děj, uměle vykonstruované dialogy, které absolutně nikam nevedou, rádoby napínavá atmosféra a do toho ještě originální název – Single White Female. Hnus, velebnosti! ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Jako thriller je to dle mě celkem ucházející. Sice tomu chybí pár faktorů a pár jich zase přebývá, ale tak černě bych to neviděla. Takový průměrný televizní thrillerek, který neurazí, ani dvakrát nenadchne. Ale těšit se můžete sympatických herců a celkem vybraného vkusu(tím myslím oblečení atd). ()

Reklama

Reklama