Reklama

Reklama

Jiný den

(TV film)
  • Kanada Another Day (více)

Obsahy(1)

Kate prožívala lásku se svým přítelem Paulem, dokud v jejím životě nedošlo k závažným změnám: takřka v jeden den dostala vyrozumění o přijetí na vytouženou vysokou školu a zároveň zjistila, že je těhotná. Nejzávažnější změna však měla teprve přijít - a bohužel i nejtragičtější. Při požáru v továrně, kde pracoval, její milovaný Paul zahynul. Kate, která nejdříve váhala mezi dítětem a studiem, se pod vlivem této události rozhodla pro dítě. Rozhodování jí ulehčila i bezvýhradná podpora přítele z dětství Davida. Po pěti letech, už jako matka malé Megan, dostává ale Kate vlivem tajemných okolností neuvěřitelnou šanci - vrátit se v čase téměř o šest let zpátky právě do rána onoho osudného dne, kdy utrpěla svoji největší životní ztrátu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele

„Niekedy je splnený sen to najhoršie, čo nás môže stretnúť.“ Najproblematickejšia herecká tvár mládežníckeho seriálu „Beverly Hills 902 10“, Shannen „Brenda Walshová“ Dohertyová (FLÁKAČI, „Čarodejnice“), sa predstavuje v produkcii Lucasovej a Coppolaovej American Zoetroppe v titulnej úlohe „time travel“ ladeného filmu ako žena v časovej slučke. Prekvapivo to nie je až také priemerné, ako by súdny divák čakal od filmu, kde je jedinou známejšou tvárou široko ďaleko Brenda (ktorá sa na snímke podieľala zároveň ako koproducentka), ktorá to prekvapivo zvládla a prekvapivo je atmosféra príjemne rozprávková a citlivá. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

První červená ozdobička je za námět, kterýžto jsem shledal velice zajímavým. Ozdoba č.2 náleží Shannen Doherty, jejíž půvab byl krom již zmíněného námětu tím jediným, co mě udrželo u obrazovky. Jiný den totiž naprosto suveréně a neomylně potvrdil pozici kanadské filmové tvorby v žebříčku kinematografie. Horší už je snad jen koprodukce Kanady a Německa... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Film má dobrý nápad, myšlenku a kdoví co ještě. Chybou je však zpracování, které ve výsledku není víc než dobré. Určitě to je škoda, ale i tak si myslím, že to není k zahození. Hodnocení: 55% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama