Reklama

Reklama

UFC 194: Aldo vs. McGregor

(pořad)
  • USA UFC 194 (neoficiální název)

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 12. prosince 2015 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Jeremy Stephens vs. Max Holloway
2) Demian Maia vs. Gunnar Nelson
3) Ronaldo Souza vs. Yoel Romero
4) Chris Weidman (c) vs. Luke Rockhold (UFC Middleweight Championship)
5) José Aldo vs. Conor McGregor (UFC Featherweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(5) Holloway vs. (8) Stephens 3,5* První dvě kola taktičtější a místy i nudný poslední kolo parádní. Zasloužené vítězství. .......... (6) Maia vs.(12) Nelson 4* Pěknej zápas, kterej se bojuje většinu času na zemi. Trochu krvavý. Zasloužený vítěz. .......... (2) Souza vs. (3) Romero 4* Pěkný zápas, který opět nekončí před limitem. .......... (C) Weidman vs. (1) Rockhold 5* Luxusní zápas o titul střední váhy, který je i hodně krvavý. Postupem času je to jednostranná záležitost ukončená TKO. ............ (C) Aldo vs. (IC) McGregor 5* Tak tohle bylo hodně rychlý a pro mě todně nečekaný KO hned první ranou. ........... povedený event ve kterém se mi nejvíc líbil Rockholdův dominantní výkon. Za mě 85% :) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Akce krásná, zápasy pěkné. Dávám plnou palbu, ale vzhledem k tomu, že z oblíbenců a srdcovek vyhrál jen jeden a to ještě v předzápasech, tak zůstává hodně hořká pachuť... ()

Reklama

Reklama