Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Host žije líným poklidným životem. Téměř všichni obyvatelé pracují pro místní společnost, obchodující s čerstvým masem Host Tender Meal. Do města přijíždí nový zvěrolékař, který zjistí, že zvířata na místní farmě byla napadena zvláštním parazitem. To, co začalo jako malý problém pro zvířata, se však brzy mění v katastrofu pro lidstvo. Všichni bojují s časem, přírodou a vědou... (Magic Box)

(více)

Recenze (78)

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa tento film celkom ušiel. Má aspoň zaujímavý dej a dobrý nápad na film, len škoda, že to nebolo ešte lepšie. Niečo tomu chýbalo. Asi viac akčnosti a vážnosti. Celkom snaživý film ale neposnažil sa natoľko, aby moje hodnotenie vzrástlo. Možno ešte aj keby tie kravy zmutovali, tak by to bolo zaujímavejšie :-) . ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný ekohoror, který mě kdysi pobavil o trochu více. Škoda, že místo pixelových netopýrů nepoužili mechanické. V 80.letech by tak z toho vznikla klasika, nyní jen další z řady podobných snímků. Na druhou stranu je asi dobré stále poukazovat na zájmy nadnárodních společností a různých koncernů, které jsou schopny se kvůli zisku spojit i s Ďáblem. Jinak mám raději o několik levelů lepší Experiment (2005) či Slimáka (2006), pokud je řeč o rozpáraných krávách, mutacích, krvi, slizu a hnusu... ()

Reklama

paolito odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film by se neměl jmenovat Larva, ale spíš Útok smrtících hadrů nebo tak nějak, protože to cosi, co ve filmu značně nudně zabilo pár lidí, se tvarem i barvou podobalo této pomůcce na čištění podlahy... jo a v hlavní roli tu hraje obtloustlý indián v teplákách. Ne, nebojte, není to Steven Seagal... ()

tron 

všechny recenze uživatele

LARVA je dokonalý príklad filmu za 40%. Nič vyložene divácky strašné (kto videl ALTERED SPECIES, bude súhlasiť), na druhej strane ani nič extra dobré. Celkom sympatické a príjemné hororové béčko s monštrami, ktorých vzhľad nikto nemohol myslieť vážne (bojím sa však, že myslel), nezaujímavým hereckým obsadením (tentokrát i vrátane kladnej úlohy pre Williama Forsythea), ale i prekvapivo dobrou atmosférou a štipkou napätia. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/591/#comment-9118 ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor ztroskotal tak jako mnoho před ním a určitě i ještě mnoho za ním na netvorovi... To co bylo zde oním původcem strachu. bylo něco, co by mě ani ve snu nenapadlo. Z krávy vyleze motolice, která umí létat, lozit po stromech, skrývat se a dokonce i plavat ve vodě... ke všemu jí dokonce naroste pátěř a vy si říkáte co způsobilo tento rozruch? Jakési podivné hnojivo od místní korporace ... směšné! Zpočátku mi přišlo, že se film točí více kolem dobytka než kolem lidí... Jedním slovem katastrofa, nic víc mě nenapadá a asi ani nenapadne, protože na tento film hodlám co nejdříve zapomenout. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Springfieldu v Missouri. (Terva)

Reklama

Reklama