Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janey je ve městě nová, ale brzo se setká s Lynne, která sdílí její vášeň pro tanec- hlavně pro Dance TV. Když se vyhlásí soutěž o nový taneční pár pro Dance TV, Janey a Lynne se rozhodnou soutěž vyhrát. V cestě jim ale stojí otec Janey, který s jejich snem nesouhlasí. (oficiální text distributora)

Recenze (18)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pipka z církevní školy se přihlásí do taneční soutěže a tu soutěž "zcela nečekaně" taky vyhraje. Samozřejmě musí u toho překonávat nějaký překážky, ať už je to její krutopřísnej fotr nebo nefér praktiky hlavní konkurentky. Přestože je tady v žánru uvedeno "komedie", tak já jsem tam nic vtipnýho neobjevil. Je to prostě taková uječená, trapná ukázka nevkusu 80. let s příšernejma hadrama, účesama a muzikou. Samozřejmě tady nemůže chybět písnička Girls just wanna have fun. Jak bylo už napsáno, možná se někdo bude chtít podívat na herecký začátky Helen Hunt, S.J. Parker a Brendy Wolšový. Jinak mě nenapadá jinej důvod, proč se na tenhle film dívat. Z týhle trojice mě překvapila nejvíc Helen Hunt, protože tu mam zafixovanou jako herečku, která hrála obvykle různý emancipovaný ženy, vědkyně a podobně. A tady hraje uječenou puberťačku. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Aneb příručka jak natočit po všech stránkách špatný a zbytečný film. Začíná to u stokrát obehraného tématu, který byl také stokrát lépe zpracován, pokračuje přes výběr naprosto špatných herců (s jednou výjimkou - Helen Hunt, která jako bonus ukáže kalhotky), kteří jakoby se objevili ve špatný čas na špatném místě, šílený hudební doprovod (ty písničky nemohly být hity ani v osmdesátých letech) a u strašné práce kamery a režie to zdaleka nekončí. Dvě povedené scény, na zbytek raději rychle zapomenu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Poctivá dávka osmdesátkové zábavy a v dnešní době úsměvná vzpomínka na to, v čem startovaly svou hereckou kariéru Sarah Jessica Parker, držitelka oscara Helen Hunt nebo zejména ze seriálu "BEVERLY HILLS 90210" známá Shannen Doherty. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Hriešny tanec je v porovnaní s týmto klenot. Za povšimnutie tak stojí len možnosť vidieť herecké začiatky H. Hunt, S.J. Parker a S. Doherty. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Milá vzpomínka na osmdesátá léta. Já jsem vždycky považovala herečku Helen Hunt za takovou usedlejší a vůbec by mě nenapadlo, že by mohla zahrát šílenější postavu s ujetými nápady. No co, každý nějak začínal. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem to sice nebylo, ale jako jednoduchá zábava na sobotní odpoledne to v mém případě splnilo svůj účel. Jessica Parker a Helen Hunt byly ve svých 20. a 22. letech jako rozpustilé puberťačky už trošku přerostlé a na taneční film tam nebylo dost zajímavých choreografií a pokud ano, bylo to spíš gymnastické cvičení než tanec, ale i tak jsem se dodívala až do konce. A k mému překvapení to dopadlo podle předpokladu. Byla natočena řada mnohem kvalitnějších tanečních filmů a tento zřejmě nebyl určen ani tak pro milovníky tance, ale spíš jako zábavný film pro mládež. ()

sahe 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker, Helen Hunt a Shannen Doherty za mlada... jen kvůli tomu stojí za to se na to podívat. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Další příspěvek do vlny filmů s taneční tématikou, tolik populární v 70. a 80. letech. Film Holky se chtějí bavit taky však ztroskotal na katastrofálním scénáři, nevýrazných tanečních kreacích a nevtipnosti. Celé je to takové mdlé a fádní. Jedná se o řetězec rádobystylových a poťouchlých čísel. Nezafungovala ani nostalgická připomínka doby 80. let, kterou jsem naivně od tohoto filmu očekával. Opravdu jediná hodnota filmu tkví v kolegy několikrát zmíněné možnosti vidět mladičké budoucí hvězdy H. Hunt, S. J. Parker a S. Doherty. 30% ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Toto je svojím spôsobom predchodca Dirty Dancing, Flashdance a Footloose, až na jednu bezvýznamnú maličkosť - nie je to moc dobré. 1* ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jak říkají všichni ostatní - jediný důvod, proč tenhle film zhlédnout, je kvůli mladé Huntové a Parkerové. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Pokud vůbec tuto plytkost shlédnout, tak snad jen kvůli mé oblíbené Helen Hunt, která tu ve svých 22 letech vypadá jako středoškolačka určitě věrohodněji než o dva roky mladší Jessica. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kterou si sice dlouho pamatovat či na ní radostně vzpomínat nebudu, ale dobré obsazení. Příjemná podívaná na mladou Sarah Jessicu Parker. Žádný trhák, ale pro klidné nedělní ráno se to hodí. ()

KaterinaSkop 

všechny recenze uživatele

Low cost verze Hrisneho Tance. Naivni a oddechove. Treti hvezda je za to, ze v osmdesatkach Parker jeste hrala a nebyla jen afektovana panicka ze Sexu ve Meste. ()

Reklama

Reklama