Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvelý námet, ale všetky tie vtípky a bohužiaľ aj postavy sú napísané jak v nejakej pubertálnej komédii. A bohužiaľ nie dvakrát vydarenej. Najhoršia v tomto smere je postava Rainn Wilsona, ktorý bežne dokáže byť strašne vtipný, ale tu je za neskutočne otravného kokota. Film v mojich očiach zachraňujú hneď dve moje milované blondínky. Ako vždy roztomilá Anna Farisová a tentokrát miestami neskutočne neznesiteľná Uma Thurmanová. Ale dokiaľ jej od žiarlivosti nejebne, tak by som si aj od nej nechal povedať a nejaké to mumbo jumbo by som s ňou absolvoval. Takže celkovo je to skôr sklamanie. Skvelý potenciál nebol príliš dobre využitý. S inteligentnejším scenárom a sympatickejšími postavami to mohla byť klasika. Takto je to len prízemná priemerná komédia. Ale stále stokrát lepšia ako napríklad Thunder Force, ktorá nie je ani zábavná a ani tam nehrajú žiadne krásky. 5/10. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby tomu moulovi dala G-Girl kopačky hned v úvodních deseti minutách a celý jejich předchozí vztah nám pan Reitman ukazoval třeba jen z flashbacků, mohla Moje superbejvalka dopadnout lépe...Takhle se z ní stala jen nenáročná blbina na odreagování s dlooouhým čekáním na to, až se začne něco dít, a s fajn bitkou dvou (super)ženských na konci. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

prsvl 

všechny recenze uživatele

Moje superbejvalka lehce nabourává tradiční koncept romantický komedie (kdy žena v autobuse není ona láska na celý život, ale to je na druhou stranu patrné už z názvu), což je ale bohužel asi jediný plus. Je to film o vztazích (a superhrdinech a superpadouších), ale ty nejsou dostatečně hluboce vykresleny a jejich průběh je extrémně zkrácen. Roli v tom hraje i to, že jsou kladeny důrazy na řešení zbytečnejch věcí, a tak nezbývá čas na to podstatný. Tak se divák nemá možnost ztotožnit (respektive mu je to jedno) s motivací k jednotlivejm činům a s chováním jednotlivejch postav. Ty (postavy) jsou mimochodem vysoce stereotypizovány, nemaj hloubku a jejich vývoj je předvídatelnej - podobně lze aplikovat na příběh. Když k absolutní povrchnosti všeho co se filmu týká připočtu ještě relativně velkou nudu a některé na nervy lezoucí scénky a postavy (kamarád hlavního hrdiny je hovado), tak mi to dohromady dá krásnou jednu hvězdičku, a to ani nevim za co. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov, aké som v poslednej dobe videl. Dobrý nápad zabitý hrozným spracovaním. Mám pocit, že tam nefungoval ani jeden jediný vtip, o nejakej chémii či tempe ani nehovoriac. Luke Wilson ma definitívne presvedčil, že je mizerný herec - než sa znovu dívať na jeho vyznanie lásky Anne Faris, radšej sa budem týždeň dívať na telenovely, pretože v nich nájdem viac skutočného herectva (navyše Owenov nepodarený brat pribral, takže má na tvári čosi ako o dve čísla väčšiu kožu). Uma je ako G-Girl sexy, ale inak vlastne len tak samoúčelne afektuje. O odpornej Anne Faris, ktorú naozaj neznášam, ani nehovoriac. A k tomu hrozné triky... Skrátka šokujúco zlý zážitok - a to mám Ivana Reitmana medzi 5-hviezdičkovými záležitosťami (jasné, kvôli Krotiteľom duchov). ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama