Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie nepokrytě láká na Umu Thurman a je to právě ona, která je největším trumfem této milé taškařice. Ňoumovitý Luke Wilson nepřevádí nic světoborného a ani se k energické Umě příliš nehodí, ale řada scén je nápaditých, ale rozhodně nějaký promrhaný potenciál je cítit, a to se režijní taktovky chopil Ivan Reitman, který má s podobně laděnými filmy zkušeností na rozdávání. Snahu mu rozhodně upřít nelze. Bavil jsem se slušně. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důvtipný námět zabíjí podprůměrný scénář, režie i herci. Komiksová patina je značně zašlá, tvůrci si vůbec nevyhráli s postavou superhrdinky (už ten debilní kostým, Supermanovi ukradené superschopnosti, o nevýrazném padouchovi ani nemluvě) a místo toho se uchýlili ke stupidním klišé, trapným trikům a rezignovali na akční scény. Umu nemusím, Luke Wilson je tu až nepříjemně slizský, takže nějaké ty body to u mě posbírá jen za Annu Faris a dva tři povedené vtípky. Bída. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. No Sleep 2Nite - Molly McQueen ,2. Rescue Me - Rachel Robinson ,3. The Joker - Fatboy Slim/Bootsy Collins ,4. Love Is a Game - The Magic Numbers ,5. O What A Glorious Thing - Akira The Don ,6. It Don't Matter - Donavon Frankenreiter ,7. Oye Como Va - Chad Fischer ,8. Everything's Right - Matt Wertz ,9. One & Only - Teitur ,10. Lover Come Up - Josh Kelley ,11. She Drives Me Crazy - Fine Young Cannibals ,12. Love Love Love - Tristan Prettyman ,13. I Got You - Eskimos of Love ,14. No Sleep 2Nite - Molly McQueen, ()

fars 

všechny recenze uživatele

Popravde jsem zvazoval mezi 3 a 4 hvezdickami. Ja totiz pred samotnym shlednutim o filmu vedel jen zhruba o co jde, nevidel jsem trailer a tusil jsem ze to bude strasna blbost. Ale ejhle, ono se na to koukat dalo a to opravdu prijemne. Musel jsem se Wilsonovi smat kdyz jsem videl jak mel s divoke Umy vrasky, a kdyz ji pak dal kopacky tak to pak byl vazne narez :-) ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Od zkušeného režiséra Ivana Reitmana bych čekala víc než jen tuhle rozpadající, na ničem nestojící rádoby komedii. Přitom se jedná o žánr jemu tolik blízký. Větší část filmu jsem kroutila hlavou nad tím, kolik příležitostí zůstalo nevyužito, z kterých se dalo vyždímat aspoň něco. Co je horší, prázdná místa by měli alespoň částečně vyvažovat představitelé hlavních rolí Uma Thurman a Luke Wilson, ale evidentně si moc práce nedali. A konkrétně Uma mi tu prostě nesedí. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama