Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Už hodně dlouho jsem neviděl takhle nudnou komedii. Možná, kdyby v ní hráli nějací neokoukaní herci, vzešlo by z toho něco lepšího. Billy Bob mi připadal, že potřebuje rozšířit svoje finanční konto a tak si tu strojově odříkal těch pár vět. Jon Heder se ani snažit nemusel, ten už má asi přikleplé role outsiderů navždy, ovšem tu jeho transformaci do chlapa s pořádnejma koulema jsem nějak moc nezaznamenal. No, aspoň si vrznul. O zbytečném cameu Bena Stillera raději nemluvit. Nejvíc mě ale mrzí promarněná šance s obsazením Jima Parsonse nebo-li Sheldona Coopera z Big Bang Theory. Jasně, tou dobou ještě nebyl žádná hvězda, ale skoro až mám pocit, že si ho střihač nějak neoblíbil a spoustu materiálu s ním vystříhal, protože ty tři záběry na něj jsou pekelně málo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips. Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. Tak proč jsem tomu, sakra, dal odpad? Už vím, protože je to odpad. Tak ne, dám jedna. ()

Reklama

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem na tento film do kina šla, proč jsem si ho vlastně vybrala... nicméně jsem najednou seděla v kině a byla donucená to sledovat. Musím říct, že jsem se sice párkrát zasmála, trapný okamžiky však 100% převažovaly a hodněkrát jsem si řikala, že to snad ani neni možný... Jinak jak už to tak u komedií bejvá - první půlka byla rozhodně lepší než druhá. Jo a jinak hlavní postava mi byla opravdu VELICE nesympatická. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to "klasická americká komedie" to ano - ale má to něco do sebe. Hlavně závěrečné scény, kdy si člověk říká, že ten Dr.P. nebude zase takovej hajzl....Plno zajímavých nápadů, snaha kupu chlapů naučit se nebát na veřejnosti a ulovit si nějakou ženskou a to všechno pod vedením velkého černocha a chlapa, který to má vše načtené z knih ;) Nejlepší byla scéna s černošskou matkou, s natřeným psem a omdlévací scény. Ale nic víc... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton úplne exceluje ako zmrd učiteľ sebavedomia, kým Jon Heder iba podáva priemerný výkon (dementi mu idú lepšie). Perličkou je bravúrne cameo Bena Stillera. Problémom je nevýrazný scenár príliš často kĺzajúci po rutine. Najlepšie to vidieť na finále, kde mohla byť pomsta prepracovanejšia, no miesto toho sledujeme "napívané" scény ako cesta autom, či dialógy kto z koho. Od komédie čakám niečo iné ako napätie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Ben Stiller svou roli natočil za dva dny v Kalifornii, měl totiž tak nabitý rozvrh, že se nemohl dostavit na natáčení do New Yorku. (HappySmile)
  • Omar J. Dorsey sa tu objavil na pár sekúnd v dvoch scénach a meno jeho postavy Lawrence bolo počuť v pozadí jedného dialógu. Podobným štýlom v ešte kratšej scéne sa objavil aj vo filme Road Trip (2000), kedy jeho meno nebolo priamo ani spomenuté. Jeho meno sa objavilo v úplne nesúvisiacej scéne, kedy divák ani nemohol vedieť, že sa jedná o neho. Oba filmy režíroval Todd Phillips. (Real Tom Hardy)
  • Eli (Todd Louiso) sa na letisku predstaví ako agent Gaylord. Je to narážka na postavu Gaylord Focker, ktorú hral Ben Stiller vo filme Jeho foter, to je lotor!. (mesneyi)

Reklama

Reklama