Reklama

Reklama

Gumball 3000

  • USA Gumball 3000: 6 Days in May (více)

Obsahy(1)

Vyměňte pohodlí svého křesla za závodní sedadlo, připoutejte se a připravte se na GUMBALL 3000, adrenalinem naplněnou story roku 2004 o fascinující a nechvalně proslulé rallye. Celý den jeďte a v noci se bavte se začínajícími herečkami, skateboardovými profesionály, popovými hvězdami a princeznami nebo těmi nejdrsnějšími závodníky. Přes den 3000 mil dlouhý vytrvalostní závod z Paříže přes Madrid, Marbellu, Maroko, Barcelonu až do Cannes a večer úžasná party každý den na jiném místě. Posaďte se za volant auta svého srdce. Vyberte si Ferrari Enzo, Lamborghini, Porsche nebo si troufáte bojovat o vítězství s Citroenem 2CV? Dálková, vysokorychostní a drsná vyjížďka! To je GUMBALL 3000. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Paity 

všechny recenze uživatele

Nejsem nějaký fanda těhle závodů. Tohle není nic pro mě. Škodovku sice neřídím a pěkná auta mám rád, ale pro tohle moc pochopení nemám. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Podle mě to není špatný dokument. Pokud si chcete trochu udělat představu, jak Gumball vypadá a o čem to celé je, tak se určitě podívejte. Líbilo se mi, že je to celé točené očima účastníků, žádné režírované scénky nebo vnucování názorů nečekejte. Jak se vám bude dokument líbit bude ovšem záležet především na tom, jaký máte názor na celý Gumball. Já osobně mám rád auta, baví mě řídit a hlavně NEJSEM TAKOVÝ POKRYTEC, abych tvrdil, že si jsem jistý, že kdybych měl peníze a příležitost, že bych takovéhle věci nechtěl zažít. Takže přiznávám, že gumballistů v podstatě závidím. Evidentně totiž nejde jen o závod, i když už to by stačilo. Jde hlavně o zábavu a dobrodružství. Jediné, co mi na tom vadí je, že u toho chlastají. Už samo o sobě ujet 3000 mil za 6 dnů je vyčerpávající a ještě u toho chlastat a nespat je už opravdu zbytečné riziko. Svět prostě není černobílý a Gumball jak by smet. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Jo tak takhle vypadají opravdu pěkné auta... Tenhle dokument mě přesvědčil, že gumball vlastně není o bezhlavém závodění na silnicích. Je to o zdravém závodění a o požitku z pořádné kalby... Solidní snímek ale dost nudný (i když chvílema vtipný). Pro nezažrané nadšence je to ale spíš ztráta času bohužel. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Jakoby to snad ani nemělo režii. Pár kamer rozházených po autech a vykecejte se chlapci. A jelikož kamery dostali většinou pánové, co si asi na svoje sporťáky hlavou nevydělali, má to blíž k domácímu videu, než k dokumentu. Přestože sporťáky žeru, tohle je celkem o ničem. ()

kobe.AIR 

všechny recenze uživatele

I když je téměř celý film vlastně reklamou na naprosté pohrdání silničními předpisy, dá se mu to odpustit. Jednak kvůli tomu, že na tomto principu je Gumball prostě postavený a jednak kvůli tomu, že ukazuje i stinnou stránku této zábavy.. havárie, zmačkané plechy a sanitky. ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Taková skupina zmrdů a ještě se o nich točí dokument.To je ale vzrůšo porušovat dopravní předpisy že?Ale že přitom ohrožují životy lidí,to je jim úplně ukradený.Když by namísto točení dokumentů o těchle č*rácích natočili důsledky takové jízdy. www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ ()

Dave.wud 

všechny recenze uživatele

Chvílemi nuda, chvílemi akce. Podle mého špatná kamera. Ale i tak pokud vás tento závod nebo, alespoň auta zajímají, tak té hodinky litovat nebudete. ()

Reklama

Reklama