Reklama

Reklama

Threshold

(seriál)
  • Slovensko Operácia Threshold
USA, (2005–2006), 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Bragi F. Schut

Hrají:

Carla Gugino, Brian Van Holt, Brent Spiner, Rob Benedict, Peter Dinklage, Charles S. Dutton, Tim Matheson, Jeffrey Donovan, Kevin Durand, Rebecca Marshall (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Carla Guginová ako vládna analytička pre nepredvídateľné udalosti s tímom najlepších vedcov skúmajú tajomnú mimozemskú vesmírnu loď, ktorá pristála uprostred Atlantického oceána a paralyzuje všetko živé nablízku. Pomocou krízového scenára národnej bezpečnosti sa usilujú dešifrovať zámery vesmírnych votrelcov. Pripravujú sa nielen na prvý kontakt s nezvanými návštevníkmi, ale aj na prípadnú inváziu mimozemšťanov. (ČSFD)

(více)

Diskuze

kojot.name

kojot.name (hodnocení, recenze)

Začátek byl vynikající, vpravdě pětihvězdičkový. Přesně takto si představuji setkání s něčím mimozemským - naprostou děsivou cizotu jejíž záměry není snadné pochopit. Jenže v dalších dílech se příběh příliš nerozvíjí, přibývají nelogičnosti a otevřené konce a vše končí do ztracena, protože seriál po první sérii skončil. Pokračování, které by zodpovědělo na otázky, jež se vynořily, bych si ovšem dal říct, jenže toho se už nedočkáme.

Musak

Musak (hodnocení, recenze)

ad komentář, v 11 dílech ze 13. stále řešili to samé. Pokaždý se našel nějaký infikovaný, který musel být spacifikován a hlavní linie děje se vůbec nerozvíjí. Co bylo ve zprávě od NASA?? Do posledního dílu jsem čekal nějaký překvapení, ale nic:( Jeden z nejslabších seriálů co sem viděl...Vůbec se nedivím, že ho stopli

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

vyborny serial... nechapem ako mohli mat tu drzost a natocit az 13 dielov.
a to som vydrzala len dva diely (cisty masochizmus z mojej strany).

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Mám za sebou 6 dílů a zatím bohužel slabé. Oproti Invazi je to o třídu horší, a to už Invaze je o třídu níž než Losti. Nepříliš se mi zalíbili herci, to je bohužel velké -.

kryspin

kryspin (hodnocení, recenze)

V oceánu přistálo něco mimozemského, zřejmě nebezpečného...zdánlivě neoriginální zápletka, kterou však tvůrci dokázali zpracovat neuvěřitelně poutavě a rozvinout do naprosto nečekaných detailů. Narozdíl od současné filmové produkce kde zpravidla forma vítězí nad obsahem, mají dnešní seriály u mne jednoznačné plus. Zhltal jsem to celé za dva dny. Škoda jen, že další série je v nedohlednu...

 (hodnocení, recenze)

Výbornej seriál, ... nechápu proč ho CBS ukončili.

Reklama

Reklama