Reklama

Reklama

Proroctví: Vzpoura

  • USA The Prophecy: Uprising (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Dani Simionescu pracuje v Bukurešti na velice zapeklitém případu vražd, jejichž obětem byla vyrvána srdce z těl. Agent Interpolu John Riegert je pověřen Danimu s pátráním pomoci. Alisson pracující v místním kostele najde zavražděného kněze a záhadnou bibli, v níž se poslední kapitola stále píše. Hlas anděla ji nařídí bibli chránit před démonem, který ji chce využít ve válce s anděly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To co se stalo z týhle debilní série? Lovci přízraků? Chtěl jsem to po tomhle dílu už vzdát, páč je to jedna z nejzbytečnějších filmových sérií, kterou jsem kdy viděl a ejhle on to byl zrovna poslední díl.. no nic dávám odpad jdu na Tremors. Dodatek: tohle poslední díl nebyl, ten poslední jsem si pustil před timhle, ale že by to nějak vadilo? Ne, jen jsem si řikal co tam zas dělá ta rajda. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Wow, necekany srdecni elektro-sok pro nakopnuti serie smerem nahoru. Uprising bych se nebal oznacit za mozna vubec nejlepsi dil. Presun do zmrazeneho a zdevastovaneho Rumunska, naverbovani nekolika schopnych b-hercu v cele s pinheadem Dougem Bradleym, dobry scenar, dobra hudba. Po tragicke trojce jsem v neco takoveho nedoufal ani ve snu. "You eat, you fuck, you kill, then you go home and write poems all about it." 7/10 ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

4te pokracovanie proroctva sa odohrava v Rumunsku a dejjovo ma spolocne s minulymi dielami pramalo (este aj anjeli boli nejaki ini).To ma sice na zaciatku dost skrelo ale postupne sa mi tato nova zapletka celkom zapacila a uz sa tesim na dalsie pokracovanie....Dalo sa to sice natocit aj lepsie ale 3a pol hviezdy si to zasluzi ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně obstojný hororový průměr, až bych se možná nebál říct i slabší nadprůměr. Na to, jak se to tváří levně, to má poměrně zajímavou zápletku, která nutí vydržet do konce. I triky jsou ucházející (hodně povedené mi připadalo prolínání reality s minulostí). Jsou tu démoni a padlí andělé (satanskou a démonickou tématiku já ve filmech rád), docela zajímavé zapojení bolševické minulosti, zajímavé postavy a i některé herecké výkony (např. Satan je docela pohodově flegmatickej a háže dobrý ksichty). Mé první setkání s touhle sérií a vůbec nejsem zklamaný, naopak, s největší pravděpodobností se poohlídnu po dalších dílech. Dávám 3,5. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář tohoto filmu mě dost překvapil. I když nemá žádné spojení s předešlými díly, tak na ně nepřímo navazuje. Jisté náznaky tu jsou, ale je jich málo. Samotní andělé jsou tady zobrazováni dost odlišně než před tím, ale svou kvalitu to pořád ještě má. Mrzí mě, že víc nerozvedli postavu temného anděla Beliala, protože v celé jeho kráse ho uvidíme až na konci. Sice je pravda, že za sebou zanechal několik mrtvých, ale temným andělům, kteří stáli po boku Gabriela, se nemůže v žádném případě rovnat. Přišel mi jako nejslabší záporná postava ze všech čtyř dílů. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama