Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se malá Laura s rodiči a bratříčkem přestěhují z venkova do velkého města, cítí se tam ztracená a nemůže si najít nové kamarády. Až jedné kouzelné noci, kdy padají hvězdy, najde v parku hvězdičku, která si ulomila nožičku. Laura hvězdičku ošetří a vezme si ji domů, a tak získá úžasnou kamarádku. Hvězdička na oplátku oživí Lauřiny oblíbené hračky Méďu a Zajdu a také ji sveze po nebi. Jenže brzy se hvězdičce začne stýskat. Za pomoci bratříčka Tommyho, sousedovic kluka Maxe a báječné robotické létající kočky vrátí Laura hvězdičku zpátky na nebe a uvědomí si, že doma je tam, kde tě mají rádi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Matty 

všechny recenze uživatele

Ideální film pro brzké ranní hodiny, kdy ještě nejste zcela probuzeni (o prázdninách to může být třeba o půl desáté :). Je to taková roztomilá, ani se mi nechce napsat přiblblá, feministická pohádka o malé holčičce, jejím lesbickém vztahu k vesmírné hvězdičce a existenciálních problémech, které musí obě řešit. Tvůrci to pravděpodobně mysleli jinak, ale tahle interpretace se mi zamlouvá více. V druhé polovině scénárista vaří z vody a ani patetická hudba Hanse Zimmera moc nepomáhá, navíc se mi příčila doslovnost všech scén s jakýms takýms potenciálem (kdyby třeba v závěru byla zpochybněna reálnost hvězdy, mohl by se celý film změnit v zajímavou alegorii o akceptování nereálných věcí…), ale na film určený primárně capartům šlo o solidní zábavu, navíc na evropské poměry velice dobře naanimovanou a v několika světlých momentech připomínající nepřekonatelnou Cestu do Fantazie. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €3,4miliónaTržby Celosvetovo $8,673,632║ Načrtnutí potenciál príbehu je celkom slušný/ zaujímavý ale nevyužitý, ostala z toho len taká milá detská jednohubka. /55%/ ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Na Nemcov vkusná 2D animácia a príbeh o spadnutej malej päťcípej hviezde, ktorý neurazí. Aj keď je miestami uletený - hovoriace divadelné rekvizity, výlety vo vesmíre a pod. Sú tam náznaky priateľstva, pomoci i drobného dobrodružtva, všetko určené menšiemu divákovi, ale viac ako len na priemer, to nemá. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Nevím zda to způsobila silná chřipka a migréna, kterou jsem při sledování této pohádky měl, nicméně mě to absolutně nezaujalo a druhá půlka filmu mě doslova uspávala. Nudný příběh roztažený na hodinu a čtvrt by se klidně dal smrsknout na 20 minut a možná by to bylo i koukatelnější. Jednu hvězdičku této stupiditě o hvězdičce dávám za zajímavý námět, který mě přiměl tuhle neskutečně nudnou blbost shlédnout a od něhož jsem rozhodně čekal víc. 15% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama