Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloději i místní policie si zachraňují holý život. Z arizonských hor sestoupil sněžný muž, který je ohrožuje! (oficiální text distributora)

Recenze (28)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Prvú polovicu som ešte pretrpel, v druhej mi už pomohol rýchloposuv. Vlastne už keď som videl meno Henriksen, tak som cítil, že to bude prúšvih, a je to tak. Videl som množstvo hororov, ktoré mali o polovicu nižší rozpočet, a boli nakrútené oveľa lepšie. Tá kamera bola jedna veľká nočná mora. Dialógy a herecké výkony radšej nekomentujem, lebo by som bol vulgárny. Nezaujali ma ani vraždy a ani príšera. Stručne povedané: Všetko od A po Z bolo neskutočne zlé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť horror o zabijackom snežnom mužovi je celkom dobrý, originálny nápad. Rozzúrený Yetti vyvraždí bandu bankových lupičov a i zopár ich prenasledovateľov, ktorí sa dostali do jeho teritoria v arizonských horách. Táto nevšedná téma ma zaujala. Lenže filmárske a technické spracovanie nestálo za nič. Herci sú mizerní. Scénar je každou pribúdajúcou minútou hlúpejší. Dialogy totálne stupidné. Coolový strih je doslova kontraproduktívny. No najviac mi vadila tá príšene rozknísaná a roztrasená kamera. * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Starej Henriksen a banda idiotů a zlodějů se snaží dostat sněžnýho muže. Čekal jsem překvapení ve stylu Abominable, ale dostal jsem bohužel podprůměrnou nedívatelnou sračku. Ať se tvůrci snažily sebevíc tam kdekoliv dávaly napětí tak film vybouchnul, at se snažily tvůrci dát do filmu akci tak to bylo spíše k smíchu. Jednoznačně jeden z nejhorších filmů se sněžným mužem. A to sem takových sraček viděl hodně. O to divnější je že Monroe není vyloženě špatný režisér. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Už na střední jsem neměla ráda holky jako ty, co odmaturovaly, měly kluky, štěstí a hlavně žádný problémy !!" - "Já nematurovala, děvko !!" ;) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snažiť sa robiť v druhej polovici s bezradného béčka pomaly oscarový snímok ( to hlavne kvôli tým dramatickým zvratom medzi charaktermi ), je výkon na ktorý by bol slabý aj taký Spielberg, či Lean. Ubíjajúci priebeh filmu, je podobne výzvou aj pre tých najväčších fandou žánru ( čiže aj pre mňa ). ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Očakával som niečo horšie,ale nebolo to až také zlé.Príbeh má síce kopu trhlín,ale dá sa.Neviem odkiaľ sa vzalo na imdb,že je to scifi.Tak to určite nie.Rozpočet na film nie moc veľký,len 800 000 dolárov.Škoda len,že toho sasquatcha stále ukazovali len zdiaľky,až na konci filmu ho ukázali zblízka.Film je známejší pod názvom Devil On The Mountain.Dej filmu mohol byť iný,lebo predsa legendy hovoria že Sasquatch alebo Bigfoot sú veľmi plachý.A tu bol ten netvor znázornený ako krvilačná beštia,ktorá zabíja ľudí náhodne,dokonca ich prenasleduje.Ak by to bol nejaký prerastený macko grizzly, tak nepoviem nič.Dokáže pobaviť,sú aj oveľa horšie filmy. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Monroe se s tím moc nesral a Sasquatche nevyobrazil jako mírumilovné stvoření, které se skrývá před lidskou civilizací, ale jako dvou a půl metrovou zmutovanou gorilu (jak ostatně prohlásí jeden z herců), která láme žebra a vazy na potkání. Tolik asi ke kladům. Zápory : 1.stupidní příběh (to se dalo čekat), 2.málo krve (tohle obvykle bývá správna cesta, jak vytáhnout špatný horror nahoru, i když se zařazením SASQUATCH MOUNTAIN jako horroru bych váhal. Rozhodně se však nejedná o sci-fi), 3.asi největší zápor : nevyužitý Lance Henriksen (Monroe se měl podívat na Gordonovo PIT AND THE PENDULUM, jak se dá Lance využít). Monroe si u mě rozhodně tímhle filmem za sračkovité LEFT IN DARKNESS pověst nevyspravil, na druhou stranu mě nenudil a dalo by se říct, že jsem se dobře bavil. Bohužel jsem čekal něco víc. Proto hodnotím průměrem. ()

chaometic odpad!

všechny recenze uživatele

Stopy zla. Myslel jsem, že to bude horší, ale vyklubala se z toho taková ptákovina, že to vlastně bylo nejhorší co jsem mohl vidět. Ještě ta kamera do toho, nejspíš měla navodit dobrou atmosféru. Nemám nic opravdu proti Sasquatchovi, i když jsem byl opravdu napjatý co se z toho vyklube, bigfoot, zabiják OOOOOOo. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Trapné a blbé. Začátek víc než slibný, ale ten se rozplyne už v úvodních titulcích. Pak nás čeká honička v lese, stupidní dialogy, nesmyslné a nelogické akce a to už vůbec nemluvím o postavě onoho "démona." Slabé béčko. A ještě něco: tak špatné herecké výkony jsem už dlouho neviděla... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Až bude jednou Lance Henriksen na smrtelné postely,bude vzpomínat na to,jak zaprodal svou duši a ksicht téhle a dalším podobným kokotinám, které ho poslaly do "sekce"... "aaaa Henriksen,to je ten z Vetřelce co pak natočil desítky debilních filmů,že?Už si vzpomínám!" Bohužel...ODPAD 1% (za obal k filmu) ()

KoleckoR 

všechny recenze uživatele

Velká slabota. Každému se pravda líbí něco jiného, ale tak vysoké hodnocení v tak podprůměrném filmu. Nejdražší tam musel být honorář Henriksenovi. P.S.: po odvysílání v televizi začalo hodnocení rychle klesat.... ()

molcan2

všechny recenze uživatele

Pozeral som sa na to s manželkou a musím uznať, že sú tu vynikajúco prehrávajúci herci. Tý 3 starší herci boli celkom dobrý ale zvyšok... Aj prasa ma menšie šunky. Pokiaľ ide o "krásne rukojemníčku", tak som fandil bigfootovi aby ju roztrhal - spravodlivý trest za jej herecký výkon - ale, bohužiaľ, nestalo sa tak. Ak mate čas v sobotu poobede na odpad - tak ako my - určite sa dobre zabavíte. ()

aslavey 

všechny recenze uživatele

Smích nad trapností se linul z mých úst, ale přiznávám, že bych si v tom klidně sám zahrál :) Hvězdička je každopádně za Katiny skákající dvojčátka. Ňamí :) ()

Reklama

Reklama