Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Ebba žije ve Švédsku se svou adoptivní matkou Anitou. Její biologičtí rodiče jsou ale Indové, a Ebba proto touží vydat se do Indie za svou skutečnou matkou. V barvitých snech, připomínajících taneční scény bollywoodských filmů, se do Indie vydává, ale na skutečnou cestu nebude mít zřejmě nikdy dost peněz. Jednou ale najde dopisy od své pravé matky, které před ní Anita schovávala, a rozhodne se vzít věci za asistence své kamarádky do svých rukou. Splní se Ebbiny sny, nebo vše skončí katastrofou? (FEBIOFEST 2007) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenár ako taký super, ale to spracovanie celého filmu bolo dosť slabučké a podpriemerné. Nevďačná adoptovaná Ebba si zaumieni, že sa stretne so svojou biologickou indickou matkou, a tak sa za ňou vydá do Indie. Všetko išlo podľa mňa až príliš hladko a priamočiaro. Čakal som určite nejakú väčšiu drámu. Posolstvo je napokon síce pekné, ale to ostatné naokolo bolo až príliš jednoduché a naivné. Škoda toho, lebo námet bol fakt dobrý. 2* ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl v rámci Febio festu v Praze a i když nám pustili anglické titulky, tak usoudili že pro méně zdatné angličtináře bude lepší navíc simultánní dabing jako bonus. Prvních deset minut jsem se jenom smál dabingu, ale nakonec jsem to překousnul. Jinak film je příběh indky žijící ve Švédsku, která se rozhodne najít svojí bio matku a tak se mi před očima rozehrál šílenej příběh s ještě šílenějšími snovými vsuvkami, zahrnující mladé sexy indy v těsných kaťatech a to na mě prostě bylo moc. 50% ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama