Reklama

Reklama

V utajení

(seriál)
  • USA Sleeper Cell
USA, (2005–2006), 16 h 56 min (Minutáž: 51–59 min)

Hrají:

Michael Ealy, Oded Fehr, Henri Lubatti, Melissa Sagemiller, Alex Nesic, Carlos Gómez, Blake Shields, James Le Gros, Kevin Alejandro, Angela Gots, Michael Rady (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Tajnému agentu FBI Darwynu Al-Sayeedovi se podaří naverbovat k teroristické spící buňce, aby tak zabránil útoku na Los Angeles. (SkyShowtime)

Recenze (11)

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Slušně zpracované téma teroristické buňky. Seriál se snaží být absolutně objektivní, což se mu víceméně dáří. Největším plusem seriálu je samotné téma, dobře rozpracované charaktery a příběhy jednotlivých postav. Kromě skvělé omáčky okolo však seriál nakonec nabídne i strhující děj, 2. série je snad ještě o kus kvalitnější než ta první. Pro mě jeden z nejlepších akčních seriálů, který poraží snad jen 24 a možná Prison Break. (85%) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jako napínavý thriller to úplně nefunguje, ale jako informace o funkčnosti teroristických buněk, to je až překvapivě detailní a informativní. ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Sleeper cell je serial z prostredi tajnych sluzeb, teroristu, islamu... Cesky nazev V utajeni napovi o co sa jedna. Proste chlapek infiltruje teroristickou organizaci a zaroven pracuje pro FBI! Prvni sezona byla odvysilana v brutalne kratkem case od 4 do 18/12/2005, tema je to kontroverzni, tak mozna kvoli tomu to tak ponahlali ;-). Zatim jsem videl necelou prvni serii a zatim to vypada na normalni prumernou podivnou :-/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pohled do jedné teroristické buňky na území USA očima agenta v utajení. Velké plus seriálu je v aktuálnosti tématu a hlavně v "kontroverzi" kolem charakterizace postav. Nejde o nikterak černobílou záležitost - každý má své důvody proto co dělá. Na druhou stranu je seriál zajímavý hlavně díky svému tématu, ze kterého se nedaří zcela vytěžit potenciál, který skýtá. A právě nebýt tématu a postav, tak Sleeper Cell nemá moc co nabídnout, jelikož ve všech ostatních ohledech je dosti průměrný a tradiční. ()

Galerie (99)

Reklama

Reklama