Reklama

Reklama

Vanaprastham - Poslední tanec

  • Francie Vaanaprastham (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krásný příběh odehrávající se v Indii 30-tých let...Kunhikuttan je synem chudé ženy Baghi. Kunhikuttam se ve svých 10 letech začne zabývat netradičním indickým uměním Kathakali, které střídá pantomímu, operu a tanec. Po několika letech se z něj stává uznávaný umělec. Když Kunhikuttan ztvárňuje v představení legendární ságy Mahabarata postavu Ariuna, zamiluje se do něj krásná, ale podivná žena Subhadra, která nerozlišuje vůbec rozdíl mezi Ariunou a skutečným Kunhikuttanem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Zazie 

všechny recenze uživatele

Je obtížné sledovat film z kulturního prostředí, o kterém nic moc nevíte, aniž by vám někdo vysvětlil aspoň zásadní principy. Proto mi dlouho trvalo se do filmu zakoukat a pochopit, co ta krasavice na tom obézním Shrekovi v krinolíně, s límcem kolem brady a patrovým dortem na hlavě, vidí. On ale základní problém filmu - zamilovat se do imaginární postavy a nikoli do člověka, který ji představuje - má celkem obecnou platnost. Chtělo by to vidět ještě jednou. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Nádherné staré umění a jeho vliv na jiné...Kunhikuttan nebyl uznán otcem za syna kvůli nízké kastě matky. A také, když po krátkém styku se Subhadrou obdivující jeho nalíčenou podobu a umění a nikoli jeho samého ona otěhotní, jen jedinkrát mu chlapce ukáže. Takže neměl ani otce aniž se otcem stal....recenze Un-kvit Site ()

Reklama

Reklama