Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhé pokračovanie rodinnej komédie v hlavnej úlohe so Stevenom Gutenbergom. Dej sa odohráva niečo po jednotke Nick Klaus sa musí oženiť aby mohol zdediť trón po svojom otcovi. Jeho vyvolená je Beth, ktorá má 11 ročného chlapca Jakea. No 4 dni pred svadbou začne nevesta pochybovať o či si vziať budúceho Santu . (Jožin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak jestliže jsem o prvním díle (Santa hledá ženu) prohlásil, že je to průměrná rodinná vánoční komedie, tak o tomto pokračování to platí taktéž. Úroveň filmu se nezměnila, zůstává to na stále stejné kvalitní úrovni a nevidím důvod, proč snižovat hodnocení, když se mi to v rámci možností i docela líbilo. Nutno dodat, že tenhle film jsem si pustil hned po skouknutí prvního dílu, a tak jsem si užil dohromady nějaké tři hodiny s tímto výtvorem a byl jsem celkem spokojený. Pokud jste viděli první díl, tak víte, že budoucí Santa si svou paní našel. Jenže za ten rok se ještě nestihli vzít, což musí napravit do Štědrého dne. Ovšem nastávají nejrůznější komplikace vedoucí až k tomu, že budoucí paní Clausová si sňatek na poslední chvíli rozmyslí. Vezme své rozhodnutí zpět a zachrání tak Vánoce? Možná je to film, který u mnoha diváků nesplní očekávání, ale mezi tyto diváky já rozhodně nepatřím. Já si myslím, že komu se líbil alespoň průměrně první díl, tomu se bude líbit i tento film. A kdo první díl neviděl a na tento film se dívá rovnou, tak si myslím, že do toho děje hravě vklouzne, protože na začátku filmu je vše, co se už odehrálo, znovu sesumírováno. Tento film si neklade nějaké velké cíle, snaží se jen být pohodovým rodinným vánočním filmem, který vám zpříjemní čas Vánoc. A to se mu u mne plně povedlo, takže dávám tři hvězdičky. ()

atrapa 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie o Santa Klausovi a jeho ženě, nebylo to špatné, přesto dvojka ztratila volnost a pro mě působí zbytečně sešněrovaně. Kladně také nemůžu hodnotit změnu v povaze i vzhledu Beth, zatímco v jedničce vypadá jako obyčejná pěkná mamina a úspěšná pracovnice v reklamce, v dvojce změnila účes a la načinčaná dámička a ten příčesek, myslím taky nebyl potřeba, z manažerky je najednou žena, která si nevěří a brečí nad tím, že neumí upéct sušenky. Já nevím, nebylo to špatné, přesto to mohlo být lepší. ()

Lovely.Bones odpad!

všechny recenze uživatele

To, co se dalo v prvním díle vydržet, tak ve vánočním filmu letošního adventu č. 19 se stává podstatně horší. Nechutná umělotina, strašlivé vtipy a herecké výkony + ohavný dabing = vánoční trapnost první kategorie! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama