Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

Madax 

všechny recenze uživatele

Zase další film, na který se neprávem sneslo víc tvrdé kritiky než much na lejno. Chápu, že to není Kubrick či Polanski, ale vždyť je to přeci skromný horor, k tomu určený myslím rovnou na DVD, a pro ten přeci platí zcela jiná kriteria než pro "velké" filmy do kin. A svoji úlohu plní Tunel smrti naprosto dokonale, děj sice moc originální není, ale zpracování je super a navíc jsem se u tohoto filmu skutečně příjemně BÁL. Tvůrci si mohli odpustit ty trapné lekavky, to je sice pravda, ale i tak dokáže Tunel smrti dokonale zneklidnit podvědomí, vyvolat v divákovi požadované pocity a nikoli záchvat smíchu. Nechápu jak může někdo vychvalovat x-tá a stále stejná pokračování "hororů" typu Saw či Vřískot a přitom hodit Death Tunel do odpadu. Jedinými opravdu vážnými nedostatky jsou podle mě ony lekačky a potom možná trochu nedotažený konec, ale ten se dá překousnout. Film nedosahuje pětihvězdičkové kvality, vlastně jsem chtěl dát jen čtyři, ale nakonec jsem se rozhodl dát najevo svůj nesouhlas se zatracováním tohoto filmu a trochu ho vytáhnout z bahna. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

MegaOdpad! Tento film nemal nikdy uzrieť svetlo svetla... to je proste jedna magadebilina pre "retardovaných"! Absolútne nechápem o čom má byť tento film... ak už sa scény opakujú, tak to už je fakt na grc! Tento film nie je horor, ale veľká kopa pičovín postrihaná dementami! A ešte ak niekto tvrdí, že nedocenený film... bože môj, to choré mozgy sú na slobode? Ak už nič, tak aspoň záverečná "pointa" ich musí presvedčiť, že to čo videli je kopa odporných sračiek! ()

Kkahunaa

všechny recenze uživatele

Tohle nemá cenu hodnotit. Stačí si přečíst obal. Chaotický střih přesycenej flashbacky (po 3/4 už toho bylo vážně dost). Scénář k nepochopení, konkrétně motivace toho zpěváka a jeho role tam (bloumal tam jak paňáca, co nejdřív vypadá, že tomu tam šéfuje, a pak se ptá "co to sakra?"), že by skrytý význam, asi ne. Herectví jsem nezaznamenal (Tory bych z té střechy nechal pro jistotu odpálit katapultem, aby konečně vyjádřila nějaké emoce). Hlavní obluda k smíchu, ty hadičky hmyzí... jej. Atmosféra, chvíli jsem se bál, že koukam na Poltergeist (1982), ale ten byl odvážnější a zábavnější. No a na závěr, trikaře bych za to spaní na place vyhodil. Film děsí tak akorát tím, že Sanatorium Waverly Hills opravdu dodnes stojí v Louisville-Jefferson (Kentucky) a je s ním opravdu spojen tzv. Tunel smrti a ta scéna s doktorem byla divně svižně zábavná. S pojmem "odpad" jděte kamsi (a to obecně), aspoň jsme se dozvěděli o tomhle místě, dostatečná kamera (horrorová satorace) a zajímavý námět (kombinace 5 - 5 - 5, tohle mělo potenciál). ()

JP84 

všechny recenze uživatele

UPOZORNĚNÍ! Kdo čeká další horor pro náctileté,který je plný krve,ženských koz a lekaček,tak ten je na špatné adrese.Tohle je totiž mělo být...no jak to nazvat...psychedelické dílo,které se ale na první pohled vůbec nepovedlo.Přiznám se,že prvních pár minut mě natolik otrávilo,že jsem měl chuť to po půl hodině vypnout dát tomu odpad napsat do komentáře že jsem větší sračku neviděl a jít spát.Jenže já to neudělal.Když si totiž časem člověk zvykne na všechny ty podivné prostřihy,na ten zelený filtr,na tu divnou kameru a kdoví co ještě,najednou začne vidět,co se tvůrci snažili natočit.Je to sice neskutečně amatérská záležitost,přesto si myslím,že dát tomuto filmu odpad,je hodně nespravedlivé. ()

Steeler91 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepríčetne nudná dementnosť s absolútne jeblým scenárom a nesympatickým hereckým výkonom od každého z účastnených rovnajúceho sa dnu žumpy. ()

Hakuna Matata 

všechny recenze uživatele

Na jedničku málo, na odpad! moc. Opravdu nevím, co bych tomu měl dát. Hrozná kamera, neexistující herecké výkony. Zápletka.. no, dá se.. Nezkutečně mě štval střih, zvláště všechno to zrzení, které zřejmě mělo být děsivé. Nelogické jednání postav, zkrátka vše, co by nemělo chybět ve špatném filmu. Ale viděl jsem i horší věci a myslím, že hodnocení na csfd je oprávněné. 15%. ()

Mic-hal 

všechny recenze uživatele

I kdyz je to jeden z antitop filmu mne se moc libil. velice dobra kamera. Napinavy dej.. skoda ze herecke vykony byli podprumerne. Jinak me film zaujal a muzu ho doporucit za jedno zhlidnuti urcite stoji.. 3,5* ()

Ocampa 

všechny recenze uživatele

Muzu jenom souhlasit s Anticque, me to rozhodne neprijde jako odpad, ty prvky Saw tu jednoznacne jsou, me to chvilema pripominalo i Hostel. Urcite bych to doporucil vsem, ktere tyto dva filmy necim zaujali a ostatni se muzou treba divat jen na ty komedie nebo vysokorozpoctove trhaky. ()

huriccan odpad!

všechny recenze uživatele

I po tom co jsem si tady přečetl, jsem věřil, že to nebude tak špatný, ale bohužel je.. Vlastně je to vzorový příklad odpadu, film pro nikoho ()

fakáč 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, ale je to o ničem. Absolutně. Slaboulinký nádech příběhu, jenom o špetku víc duchařiny (o nějaké hororové atmosféře se nedá ani mluvit). Jinak samé klišé a kýče. Film obsahuje tolik nelogičností, že je to nepřehlédnutelné. Jediné, co je na tomto filmu reálné, je budova onoha někdejšího sanatoria. Inu skuteční majitelé této "pamětihodnosti" potřebovali asi schrastit peníze na nejnutnější opravy. Film tak pravděpodobně vznikl jako reklamní spot pro potencionální turisty. Před odpadem si to tento film u mě zachránil tím, že jsem se aspoň jednou lekl. A to je skoro zázrak. ()

James46 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem vydržel se dívat něco okolo půl hodiny a musel jsem odejít, protože nic tak hrozného z německé produkce jsem nikdy neviděl. ()

Swinger 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tak půlku filmu a přišlo mi, že se to snaží působit depresivně, což se nedařilo... Možná bych se měl kouknout ne celý film, kfyž jej chci hodnotit, ale nějak to nešlo... Bohužel jen * ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Trailer - stačilo jej shlédnout a vzhledem k tomu že se čas nedělního brzkého rána nachýlil, vypl jsem TV a jdu spát. Brou noc. ()

Xtrodinary 

všechny recenze uživatele

Keby aspoň neprekrúcali históriu a nevysvetľovali si všetko podľa svojho... Podzemný tunel ako odkladisko mŕtvol :D dobrý vtip.. ()

Reklama

Reklama