Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

1860 

všechny recenze uživatele

Film stavěl na dobře stvárněné tísnivé atmosféře sanatoria.. Bohužel tento velmi dobrý potenciál vůbec nevyužil, chybí zde smysluplný příběh, dobré herecké výkony a i ona vychvalovaná atmosféra se brzy ochodí a přestane být tak mrazivá, protože prostě nenabídne nic nového a dokola se opakující "děsivé" scény pak spíše nudí než straší.. ()

PB2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co to je, ale film to není. Ze začátku na nás střihač zkouší 3 časové linky, naštěstí toho za chvíli nechá a zůstane jediná, a ta stojí za houby. Zřejmě tím nebyly uspokojeny jeho choutky, tak do zbytku aspoň nastříhal různé přechody duchů - ti se objeví většinou kdo ví kde, projdou kdovíjakou chodbu, dělají kravál a zmizí. Kromě toho už je tu jenom film o skupince studentů (hrdinka, mrcha1, mrcha2, IŤák a možná ještě někdo), kteří jsou vyvražďováni v opuštěné nemocnici (kam je v rámci vtipu zanesli jejich spolužáci - ale ti jsou vraždeni taky). Nakonec se dvěma podaří utéct, ale pak se zamyslí, otočí se a jdou zpět (!!!). Tenhle "film" je tak špatný, že jsem Vám vyzrazením konce ušetřil 97 minut života, za což mi nejspíš poděkujete, pokud je opět promarníte a pustíte si to :). Téma mohlo být zajímavé, ale tohle zpracování je na facku. Teď mě napadlo, že celé tohle dílo by se dalo popsat tímto rozhovorem: "Pamatuj, dceruško, jediné, co musíš udělat aby sis zachránila život ve strašidelném domě je... " STŘIH "Hůůůůů" :) ()

Reklama

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo znamenat? Tomuhle se ani nedá říkat film...Spíš -a to s odupštěním- komunální levná sračka. Škoda i toho malinkého množství peněz. Absolutní zbytečnost, nedozvěděla jsem se vůbec nic. Říkala jsem si, nemůže to být přece tak strašně hrozné, někdo to na čsfd.cz hodnotil dokonce čtyřmi hvězdami, tak jsem si jednoho nudného večera pustila ten "film". Přátelé, už nikdy víc. Myslela jsem, že se snad unudím k smrti. Ač já, která musí dokoukat každý film, který si pustí až do konce, byla to totální ztráta času. Pořád jsem čekala až se to rozjede a čekala a čekala a dočkala jsem se nehorázně nudného snímku od první až do poslední minuty. Zcela nedoporučuji. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Tunel smrti“ jede až na příliš jednoduché a provařené téma. Dům, kam jsou osoby zavřeny, v tomhle případě dobrovolně, se má stát jejich soukromým peklem. Tohle potřebuje prostě trochu invence, ale tvůrci filmu se do žádné nepustili a hráli jen na to, že se tohle bude líbit milovníkům gore ve filmech. Jen na to gore také trochu zapomněli a ono není skoro žádné, jen té krve je dost. ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby to mělo 50 pater a 50 běhniček v nočních košilkach.. Pořád to bude neskutečna sračka!! Žumporežisér se očividně rozhodl jít cestou koz a polonahych krasavic... Tvl..až se budu chtít koukat na kozy.. mrknu třeba na xhamster... Já se těšil na horror dle dobře znějícího názvu... Jediné utrpení..které jsem při sledování tohoto braku pocítil bylo ... Utrpení vydržet to dokoukat do konce.... 10% za ty nahotinky..vzhledem k tomu.. že Jsem normální Heterosexuální Jedinec....Ostatní... čistá zoufalost..amaterske pc efekty..atmosféra...atd...Hnus.. Bleeee.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Sanatorium bylo otevřeno v roce 1910, tedy o 18 let dříve, než uvádí film. Stejně tak hlavní pětipatrová budova byla otevřena 17.10. 1926, čili o 2 roky dříve než ve filmu. (Chufu)
  • Film uvádí, že hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Ve skutečnosti šachta spojovala sanatorium s železniční tratí (ve filmu je občas slyšet projíždějící vlak) a sloužila pro účely zásobování. Když stoupla úmrtnost (odhady hovoří až o desítkách mrtvých denně) sloužila k transportu zemřelých k trati, aby lidé z okolí neviděli, jaká úmrtnost zde ve skutečnosti je. (Chufu)
  • Film uvádí, že lék byl objeven v roce 1958 a že stejného roku bylo také sanatorium uzavřeno. Ve skutečnosti byl lék objeven již v roce 1943 a roku 1952 dostal jeho objevitel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu. Sanatorium bylo uzavřeno o 10 let později, tedy v červnu 1662. (Chufu)

Reklama

Reklama