Reklama

Reklama

Jednotka zvláštního určení

(seriál)
USA, (2006–2009), 50 h 17 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David Mamet

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Dennis Haysbert, Regina Taylor, Robert Patrick, Audrey Marie Anderson, Max Martini, Abby Brammell, Michael Irby, Scott Foley, Demore Barnes, Alyssa Shafer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Aké obete musia prinášať rodiny vojakov a dôstojníkov, pracujúcich v extrémne utajených jednotkách amerických ozbrojených síl? (oficiální text distributora)

Recenze (50)

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejhorší seriál z vojenského prostředí který jsem kdy viděl ! Technicky je průměrně udělaný ale nejhorší je že se věnuje " zoufalým manželkám " , které jsou zde vykresleny jako pořádné megery . Akce jsou zde až na třetím nebo čtvrtém místě ( a ke všemu ještě nezáživně natočené ) . Vážně promrhaná šance na solidní seriál - protože výběr vojáků se vážně povedl. ()

kellys2 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejlepších seriálů s vojenskou tématikou. Slabší díly jsou, jako v každém seriálu, běžné. Pohled na speciální jednotky a jejich manželky s rodinami, je originální. I když manželky jsou někdy na zabití. Ne že by mě některé díly nevytáčely, jako celek špička. Dennis Haysbert a Max Martini odvedli skvělý herecký výkon. Patriotismus a hvězdy s pruhy, nejsou jako v jiných seriálech, na prvním místě. Tvůrci si dokonce dovolili kritiku amerického systému, to stojí za pochvalu. Viděl jsem všechny díly, natočených sérií. škoda že seriál skončil. ()

Reklama

harry.callahan 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem narazil náhodou na jednom internetovém fóru. Z počátku jsem měl obavu, že se bude jednat o klasický americký B seriál. Po první sérii jsem se nemohl od seriálu odtrhnout, kdy atmosféra, úkoly a jednotlivé mise jednotky z různého prostředí byly skutečně vynikající. Mnozí namítnou, že se jedná o americká super hrdiny v akci, co namítnou ano je to tak, o to přeci ale jde. Kdo četl pár knížek Toma Clancyho, tak jako by příběhy ožily. Ano jsou zde scény ze života vojáku ze základny, ale i to k tomu patří. Po shlédnutí všech čtyř sérii mohu opravdu říct, že tento seriál si skutečně najde své příznivce a odpůrce. Kdo se zajímá o voj. techniku apod. myslím, že může být také spokojen. Herecké obsazení je u mě za 1. Nedávno jsem dal na doporučení a shlédl několik dílů Flashpoint a Generation Kill kdy u těchto seriálu jsem byl zklamán, nulová atmosféra a příběhy zcela o ničem. Doufám, že si celá série zaslouží ještě 5 sérii. ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Nevím proč mě to tak chytlo. Asi, že seriál je zasazený do normálního života normálních lidí co si ale občas skočí na Ukrajinu zabít nějakýho blbce či letí do Afghánistánu pro nějaký balíček. Asi by se to mé budoucí nelíbilo, ale já bych ten job bral. Jinak zasazení manželek do zajímavé, ale když je díl jen o nich tak to zase ne. Jen škoda, že se seriál zasekl a dál nepokračuje. ()

Drachen 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto stejné jako Act of Valor. Ten seriál si naprosto nezaslouží mít pouhých 55%. Drtivá většina lidí si stěžuje na to, že se tam objevují scény s jejich manželkami, které řeší obyčejné i neobyčejné problémy mezitím, co jejich manželové někde nasazují krky. Nechápu, co na tom někomu může vadit. Přidává to tomu jedině na realističnosti, že to sou obyčejní lidi. Popisuje, jak se jejich osobní problémy mísí do práce a jak je to nebezpečné. Jen se to většině nelíbí, protože tam chybí ta správná akce a speciální efekty, které ano, pokulhávají, ale co čekat od nízkorozpočtového seriálu. Ten seriál si nezaslouží mít 55%. Proto dávám za 5. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (8)

  • Na jednom zábere veje pred budovou OSN, okrem iných, aj vlajka Nemeckej demokratickej republiky, ktorá zanikla v roku 1990. (koba)
  • V seriálu se nedozvíme skutečné jméno jednotky. Pouze krycí název: „303. skupina logistických operací“. (Sharky95)
  • Předlohou seriálu byla kniha "Inside in Delta force". (Sharky95)

Reklama

Reklama