Reklama

Reklama

Zimní šampionát zvířat

(TV film)
  • Velká Británie Animal Winter Olympics
Velká Británie, 2006, 52 min

Produkce:

Philip Dalton

Obsahy(1)

Sovice sněžní letí ve světle polární záře s planoucí pochodní na dlouho utajované místo. Tato pohádková severní země se za chvíli stane dějištěm velmi netradičních sportovních her. Shromáždila se zde zvířata ze všech chladných končin naší planety, aby se utkala s nejlepšími lidskými sportovci všech dob. Zimní sportovní hry zvířat mohou začít! Co všechno uvidíme. Jízdu na skeletonu, při které půjde doslova o život. Pekelně napínavé závody v rychlobruslení. Co by to bylo za hry bez skoků? A bez vzrušení a nebezpečí, které přináší obří slalom? Na letošních hrách se také představí nová disciplína: vzdorování chladu. Komu se podaří zvítězit v zimním maratónu? Tvůrci pořadu BBC navazují na předchozí klání v atletických soutěžích a rozjíždějí další díl ďábelské animace, při níž se tentokrát se zvířaty utkají lidé v přímém souboji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý nápad, celá rada zaujímavých informácií zo života zvierat žijúcich za polárnym kruhom. Príliš detské spracovanie však môj záujem veľmi rýchlo zbrzdil na takú úroveň, akoby som mal vo voľnom čase prezerať ilustrovanú encyklopédiu pre deti. Takže ešte raz. Zaujímavé, účel doplnenia faktov splnený, no medailu dokument odo mňa nedostane. 70%. ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Pro dokumenty BBC a pro celkovou tvorbu této televize mám opravdu velkou slabost. Tenhle dokument je příjemný, zajímavý a hlavně zábavný, takže bych to v pohodě pustila dětem ve škole při nějaké nudné hodině přírodopisu. Pokud se chcete zabavit a ještě se něco zajímavého dozvědět, tak se podívejte na tuto skvělou zvířecí olympiádu. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný dokument. Aspoň můžeme vidět, jaké rekordy dokáží udělat zvířata. Myslím, že nic lepšího od BBC už asi neuvidím. Jasných pět hvězd. Takhle si představuji zimní olympijské hry. Zasmál jsem se i pobavil. Ještě jednou díky BBC a prosím, přimluvte se u asociace olympijského výboru k zařazení zvířat na olympiádu. Myslím si totiž, že by nejlepší sportovci v dnešní době se trochu červenali, kdyby je v běhu, či lyžování překonal tučňák, nebo lední medvěd:-)). ()

karel001 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl lepší než první. To, že zde jsou navíc lidé jako Simonn Amann nebo Hermann Maier je jen dobře. Navíc ten hokejový zápas Kanada - lední medvědi neměl chybu. Pak jsem se pobavil u dálkového běhu na 50 km, kde všichni běží a tučňáci jdou, pak plavou ve vodě a nakonec znova jdou a sob během běhu začne tančit - velmi vtipný. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama