Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strasti a radosti policejního eléva strážmistra Zahrádky podle povídek Josefa Burgra, který v nich vzpomíná na své vlastní služební zážitky v prvních poválečných letech, tentokrát pro televizi zpracoval scenárista Karel Čabrádek a režisér Václav Křístek. Strážmistr Zahrádka v podání Petra Rajcherta bude řešit tři případy. Ztrátu dvacetikoruny v povídce "Zločin v obecné škole", mnohem složitější krádež v povídce "Renata", zneškodnění miny a odhalení agenta v "Lži a miny". Ale vedle policejních povinností bude také řešit slibně se rozvíjející známost s pohlednou paní učitelkou Jarmilkou v podání Barbory Srncové. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Angerr 

všechny recenze uživatele

V těchto filmařsky i scénáristicky jednoduchých příbězích mě potěšili pouze tradičně skvělý Pavel Nový a hezká slečna učitelka. 5/10 ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ano, toto je typický produkt té naší české televize >veřejné služby< v druhé půli prvního desetiletí dvacátého prvního století. Otravně deklamující a toporně (u)hrávající herci v blbé inscenaci jakýchsi povídek (asi?) bývalého policajta. Oni už si z nás soudruzi z ČT ani nedělají prdel. Toto je opravdu dnes už standard. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Naivní a jednoduché, ale roztomilé a příjmné detektivní příběhy. Herci byly vybráni docela typově dobře, i když Petr Rajchert působí až příliš neherecky. Oceňuji natáčení v hezkých exteriérech. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Taková horší epizoda Četnických humoresek.... Ale k příjemnému odpočinutí to pořád ještě stačí.... ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Takový dosti tragický předchůdce Četnických humoresek. Ty sice taky nejsou žádný zázrak, ale po shlédnutí strážmistra Zahrádky (proč do jeho role aspoň neobsadili nějakého opravdového herce?) jsem jim hned jednu hvězdičku přidal... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co energie se věnuje v ČT tupým projektům, jako jsou Policejní pohádky.... naopak věci, které by si zasloužili více pokračování naše milá "česká" zazdí už po pěti dílech. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% - Nějak jsem nepochopil, o čem tenhle film byl. Horlivý strážmistr, který na co šáhne, to zkazí, a jehož jedinou předností je, že se do něj bůhví proč zakoukala pohledná paní učitelka. Divím se, že už ho dávno od policie nevyhodili. Achjo, zase jeden zbytečný film. ()

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se jednat o seriál z úplně stejného prostředí a období jako první díly Majora Zemana - opovážíte se zamyslet nad srovnáním? Já raději ne. Kostýmy jsou jakýsi mix mezi 20. léty a rokem 1990, kulisy na tom nejsou líp, namaskované rozseklé čelo vypadá spíš jak kdyby do obličeje vystříkl kečup. No nebudu komentář protahovat, jedno slovo stačí. Odporné. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, naivní a vlastně zábavné... Na zkouknutí když nic jiného není stačí, ale to je tak vše ()

Reklama

Reklama