Reklama

Reklama

Nezaměstnaná herečka a zdravotní sestra se stanou svědky bankovní loupeže a rozhodnou se, že se na ní přiživí vydíráním. Kamarádky Shannon a Frances bydlí v Londýně a příliš dobře se jim nevede. Frances je herečka, věčně čekající na příležitost, Shannon pracuje jako zdravotní sestra na pohotovosti. Žije s přítelem Rayem, který tráví život s mobilem u ucha a rádiovým skenerem po boku. Jednoho dne dívky uslyší díky tomuto zařízení komunikaci lupičů, kteří se právě vloupali do bankovního sejfu. To, že se jakousi náhodou dostaly na jejich vlnové délky, jim vnukne nápad. Co takhle urvat z cizího lupu svůj kořistnický díl? Zprvu si vše představují jako dobrodružství, které jim může přinést i trochu peněz. Netuší ovšem, že akci připravují opravdu nebezpeční kriminálníci, kteří jim nehodlají dát ani penny. Naopak, chtějí se nežádoucích svědkyň zbavit jednou provždy. Nebezpečná hra s mnoha špinavými triky kamarádkám záhy otevře oči. Musí zvážit, jak budou dál postupovat, a rozhodnou se nachystat gangsterům důmyslnou past. (TV Nova)

(více)

Recenze (38)

golfista 

všechny recenze uživatele

Je fakt zajímavý, jak na mě působí komedie, které mají v rodném listě původ Velká Británie. Tahle o dvou "praštěných" vyděračkách je svižná, vtipná a není ani chvilku trapná, čemuž se americké komedie podobného ražení většinou nevyhnou. A navíc to Minnie Driver - jako obvykle - moc sluší :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s krimi zápletkou o dvou ne moc chytrých čůzách, které zatápějí bandě ne moc chytrých šmejdů. Na tématu >nechytrosti< hrdinů na obou stranách lze postavit různé konstrukce, tahle je však příliš vratká. Vlastně je to i docela hloupý film, naštěstí však alespoň - pokud nepotřebujete nějaké smysluplné chování postav a logiku děje - poměrně zábavný. A pokud se tedy hlavní hrdinky spíše nepitvoří, než by hrály. M.D. je se svými ksichtíky občas až otravná, typický příklad toho, jak se herci snaží marně >dohrát< to, co chybí ve scénáři. Dlužno ovšem přiznat, že některé scény (například závěrečná přestřelka) jsou až bizarně zábavné a napravují tak ona až příliš častá hluchá místa v ději. Nakonec pak nikdo neumře, vše pro holky dobře skončí a divák si oddechne - že už to má za sebou... :-\ A to je na dobrou komedii docela málo. Dramatu pak zde nehledejte ani zblo. Dvě a půl hvězdičky za film, s vypětím všech duševních sil zaokrouhleno nahoru, snad jen proto, že ta bruneta je tentokráte opravdu blbější než blondýna... :o) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak se zase jednou povedlo slušně nadabovat zahraniční filmík... Už jen to si zaslouží hvězdičku. Zloději a Vyděrači jsou průměrnou komedií (i na Hollywood). Příjemná Minnie Driver film zvedá z hlubin podprůměru do tůňky s názvem průměr. Na hladinu film přes všechnu snahu režiséra a ostatních herců nedoplaval. Pod vodou jej drží tíha scénáře, hudby a Mary McCormacková. Bohužel. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nemá šmrnc ani styl. Pouze dvě praštěné herečky a televizní režii. __ Já teda nevím, ale slovenské publikum si tohle chválí jako "příjemnou komedii, která dokáže pobavit" s "množstvím zábavných scén a drsnou mafii". - Už chápu, proč jsme se po revoluci rozdělili! :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přijatelný průměr. Film o ženách, který je paradoxně určen spíše pro mužské publikum. Vydírání v ženském podání, které je součástí náhodného plánu jak přijít k prachům, ale vydírat zločince nebyl ten nejlepší nápad. Možná bylo zaděláno i na víc, ale je třeba se spokojit s tím, co nám Britové namíchali. Je to film, na který asi pravděpodobně zapomenete pár hodin po skončení a druhý den si nevybavíte jedinou scénu, ale dát tomu šanci není volbou vedle. Pravda, britskou produkci moc nevyhledávám. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Další nereálný film, jak se 2 obyč. holky snaží obrat zloděje. Ale není to až takový kýč, pobaví, ideální oddychovka. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....ľahká komédia...aj keď to slovo komédia treba brať s nadhľadom,lebo zasa až tak vtipné to nie je.....ale dá sa pozrieť-sobota poobede .... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicka americka komedia- nudna, plana, s prisernym tempom, podpriemernymi kulisami  a US styl humoru je Europe vzdialeny snad na 1000 kilometrov  : 15 % ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Napínavé, vtipné, výborně promyšlené, chytré a dokonale působivé. Tento typ filmu se řadí do kategorie, které mohu vidět i několikrát. Teď jen váhám, zda místo čtyř neudělit pět bodů. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh je trochu tenký a nie sú v ňom známi herci, ale tento film jednoducho funguje. V najlepších chvíľach chémia medzi dvoma poprednými herečkami funguje skutočne dobre a dá sa na ňu príjemne pozerať. Čaro dodáva aj zvyšku hereckého obsadenia. 6/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosté překvapení - skvělá akční komedie s vynikajícími hlavními hrdinkami, perfektně se vzájemně doplňují a i jako střílející hrdinky mají šarm a humor. Naprosto neúčelná akční zápletka je humorná a velmi odlehčená. Tohle můžu vidět i víckrát, také proto hodně vysoké hodnocení. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to obyčajná zbytočnosť a hovadina s jednoduchým no trocha originálnym námetom, ktorá na moje prekvapenie celkom funguje. Nie je to komédia, na ktorej sa stále smejem no svojim dejom nenudí a herci aj keď nie sú známi, zahrali na daný typ komédie štandardne. Na jedno pozretie je to fain, aj keď sa to mnohím bude zdať ako dementnosť, no ja som sa chvíľami celkom dobre bavil. 55% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Shannon a Frances jsou dobre kamaradky a po jednom navrate z nocniho tazeni uslysi nejakeho chlapka mluvit o bankovnim prepadeni. Napred tomu neveri, ale na druhy den, kdyz vse zri v televizi rozbehne se z prevazne casti komicka hra na vydereracky. Prekvapive poutavy britsky snimek. 65% ()

Reklama

Reklama