Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rafael je svůdník a sukničkář. Vede oddělení dámských oděvů v jednom obchodním domě a soupeří se svým rivalem na patře Donem Antoniem. Tržba v následujícím období má rozhodnout o vedoucím celého patra. Rafael prohraje. Začíná ponižování a neustálé hádky. Při jedné Don Antonio nešťastnou náhodou zemře, čímž se Rafaelovi naskytne šance k dokonalému zločinu, kdyby to vše nemělo nečekaného svědka, který dokáže dosud sebejistému sexistovi udělat peklo na zemi. Film je zběsilou směsí několika žánrů. Podle režiséra zkomolené slovo ferpektní odkazuje na jedné straně k Hitchcockovi a na druhé k postavě Obelixe ze známého komiksu, který v opilosti místo perfektně říká ferpektně. (Febiofest)

(více)

Recenze (16)

kareen 

všechny recenze uživatele

Černočerná krimi komedie o tom, že na každého macheavellistu jednou dojde a kam čert nemůže, tam nastrčí notně ošklivou a bláznivou ženskou, která mu dokáže udělat ze života slušné peklo. A že obchodní dům s oděvy není zdaleka tak poklidné a zločinuvzdorné místo, jak by se mohlo na první pohled zdát. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Do poloviny zábavná černá komedie, která neurazí a fajn pobaví, Po té polovině to malinko sklouzává do příliš velké ujetosti, ale je sobota a horko, tak proč ne a pánové, buďte rádi, že nemáte doma Laudres, protože jestli ano, tak vás upřímně lituji. Není nad kravatičky a pohodičku, šášuly si mohli už odpustit, takže ve výsledku je to "ferpecto" ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

perfektní komedie to není (snad jen ferpektní;-), ale nápad měla a bavil jsem se. Rozhodně není tuctová a vymyká se šedému průměru. Ke konci však pro mě ztrácela na tempu. Prostě jen silnější tři hvězdičky a basta! [ PŘÍBĚH: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Ferpektní komediální krimi. Ukazuje úzkou hranici mezi životem úspěšného člověka reprezentovaným svůdcem Rafelem a mezi životem člověka, jež je terorizovaným svým okolí reprezentované jednou ošklivkou. Poselství filmu by se dalo shrnout jednou větou - pozor na to, co děláte, pozor, na ženy, zejména ty ošklivé, nenechte s sebou manipulovat. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pro Iglesiu mám trochu slabost, navíc třema hvězdama srážím hodnocení o procentní bod, tak dávám slabý čtyři. Jedná se o krimi love story z obchoďáku, kdy krasavica tipu španělské Simony Babčákové uvidí, jak místní džigolo, po kterým tajně touží, nešťastnou náhodou zabije svého šéfa, což jí vloží do ruky silnou páku na získání svého milovaného. Vytoužený sen z jedné strany a noční můra z druhé může začít. 70% ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama