Reklama

Reklama

Divas Live: An Honors Concert for VH1 Save the Music

(koncert)
  • USA VH1 Divas Live (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

První ze série benefičních koncertů Divas Live, které v letech 1998-2004 a 2009 produkovala televizní stanice VH1. V programu živě zazpívaly představitelky různých hudebních žánrů - soulu (Aretha Franklin), r&b a dance (Mariah Carey), country (Shaina Twain), popu (Celine Dion) a latinsko-americké hudby (Gloria Estefan). K typickým znakům show patří interpretace hitů a duetů, aranžovaných jen pro tuto příležitost. První koncert VH1 Divas Live patřil k nejsledovanějším pořadům stanice ve třináctileté historii - show v USA sledovalo na 20 miliónů diváků. Koncert byl realizován také na CD a DVD. (Frameline)

(více)

Recenze (2)

Thomick 

všechny recenze uživatele

"I'm trying my best to be a diva", prohlásila Mariah a já se musel pousmát. Pořád to nebylo dost no, co si budem povídat (a nikdy nebude). Jinak Celina se při první písničce pěkně rozparádila, takovou jsem ji snad ještě neviděl. :) ... (GO Shania! ♥) ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Přesně si vybavuji, kdy jsem tento koncert viděl poprvé... byl to zážitek. Všech pět zpěvaček mám rád a to, že je spojili v jeden koncert bylo úžasné! Není tam jediné hluché místo, všechno krásně odsejpá a já se vždy dobře bavím :) Mariah Carey udivuje svojí neuvěřitelnou hřívou a silným hlasem... jen to pobíhání po pódiu mohla nechat doma... Gloria Estefan úplně září energií a její megamix je prostě bomba... Shania Twain je pro mě zárukou kvality! Vím, že ji brali jako poměrně novou zpěvačku, ale i tak mohla dostat mnohem víc prostoru... Lady Aretha, už to samo o sobě stačí. Tato žena je opravdu královnou soulu... A Celine Dion? No... na světě pravděpodobně není lepší zpěvačka než je ona a to musí uznat i ti, kteří ji namají rádi. Celý koncert byl zážitek a první ročník už stejně žádný jiný nepřekoná! Pro mě jasných 5 hvězdiček... ()

Reklama

Reklama