Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pakárna je černohumorný animovaný seriál. 13 patnáctiminutových satirických příběhů je určeno mladým lidem ve věku 14-99 let.

Hlavními hrdiny je čtveřice teenagerů - Intoš, Drsan, Synáček a Bohouš Mekota. Ti docházejí do školy, kterou řídí Ředitel Hnízdo - odborník vyslaný americkou Nadací pro podporu primitivních národů ve střední Evropě. Jeho úkolem je pozvednout nám tady všem - tedy i vám - bojovou a pracovní morálku.

Druhou linku tvoří rodina Bohouše Mekoty - nezaměstnaný Otec, hodná Máma a Dědeček - milovník starých časů.

Technologie:  Seriál je vyráběn technologií ploškové počítačové animace pomocí software Maya a Animo. Jednotlivé plošky a pozadí jsou ručně kreslené, poté nascanované do počítače a vykolorované softwarem Animo. Posléze jsou přeneseny do software Maya, kde je z nich vytvořena plně hybná „plošková loutka“ s virtuální kostřičkou, které následně tým animátorů vdechne život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním díle se neopovažuji hodnotit, nicméně nedivím se distancování se tvůrců od South Parku nebo Simpsonových_ _ _ Po čtyřech viděných dílech se již hodnotit odvažuji, ale rozhodně se na to neodvážím podívat vícekrát. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Bohužel, samotný název seriálu je ten nejpovedenější vtip. Obsah už je jen snůška slušné animace a hromádka hloupostí, které nevtipně naráží do témat současných i minulých. Pár záblesků „zábavy“ se objeví, ale působí vynuceně, osamoceně a rychle vyšumí.. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Takováhle vypatlanost tu nebyla od Růžové ordinace. Tedy vlastně ani tak dlouho ne. A to mě děsí. Ale onanovat nad plakátem ovce - to jsem neviděl od Klubu sráčů ... A ještě je to tak neskutečně kreslené. Musím zaplakat. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus. Pokus o humorný animovaný seriál, který ale vůbec není humorný, takže zůstává jen animovaný... Hvězdičku dávám za úsilí animátorů a za to, že si jako ústřední píseň seriálu tvůrci vybrali píseň Ozajstný hip-hop a zviditelnili tak litvínovského barda Xaviera Baumaxu... Buránci... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dle tvůrců česká variace na Simpsonovi... Větší pakárnu již opravdu nikdo nemohl vymyslet. Naprosté dno tvorby České Televize a jediným kladem je, že níže se již klesnout nedá, takže již by bylo na čase odrazit se nějakou kvalitní záležitostí. Neříkám, že by u nás nešel obstojně udělat animovaný seriál pro dospělé, ale tímto směrem cesta rozhodně nevede. Jedna * je za zpracování animace - nebolí z ní oči. I to je v tomto případě značný úspěch. ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Tak první díl nic moc - vtipů jak šafránu, snad nějaké to poselství či moralitka by se našli...no uvidíme dál - ale po grafické stránce celkem veselé. . . . . P.S.: dál už to opravdu není koukatelné, takže no comment... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo pakárna je tedy pro tuhle sračku velký eufemizmus... Smutné je, že jde o další tunel na odtok financí z televize >veřejné služby< v době, kdy tato nutí diváky platit více peněz a neustále naříká nad nedostatkem prostředků na svou tvorbu... Nasrat. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 4 díly a dohromady jsem se u toho asi 4× zasmál. To znamená, že průměrně na 1 díl připadá 1 povedenej vtípek a to je hodně málo. Jinak je to kombinace nudy a trapnosti. Navíc to vypadá, že to snad nakreslili chovanci v Jedličkově ústavu a namluvený je to taky hrozně. Se zavřenejma očima dávám 1 hvězdičku, ale je to opravdu skoro na odpad. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ředitel Hnízdo: Vyslala mě zde organizace pro podporu primitivních státu ve střední Evropě. V našich končinách velice povedené, ale přesto nejde o žádné veledílo. Přesto, když vidím jak je to tu podhodnoceno, přidám plný počet. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Pa pa pa pá pa pá pá pá pa pá - šala ou jéé, ka ka ka ká ka ká ká ká ká ká ka ká - šalala ou jée. Pakáreň, život je pakáreň - šalala ou jéé. Život je pakáreň. Pakáreň? Pakáreň, pakáreň!!!" Tak nejak to spievajú v jednom zo svojich starších songov chalani z bratislavskej hudobnej skupiny Zóna A. Je to zábavná punková "Pakáreň". Žiaľ o televíznej "Pakárni", z českej produkcie sa to nedá tvrdiť. Vôbec to nie je zábavné, ani vtipné, ani humorné, ani smiešne... a vraj, že český The Simpsons. To teda ani omylom. Táto animovaná "Pakárna" je odpad! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Herci si rolí zjevně užívali. Nechtěli za své výkony přemrštěné honoráře. To je milé. Animátor se snažil. Věděl ale, že jen snaha nestačí? ()

sharky odpad!

všechny recenze uživatele

Když onanuješ, zabiješ kočičku! ...Veřejnoprávní televize učí české děti opravdu zajímavé věci:) Kdyby to tak bylo apsoň trochu vtipný! ()

Reklama

Reklama