Reklama

Reklama

Recenze (3)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

¨Vcelku dosti drsný film o AA meetings. Odehrává se během jednoho večera a skoro pořád v jedné místnosti. Vystupují jeden po druhém, příběhy jsou pestré. 70% ()

Isabell11 

všechny recenze uživatele

Většina filmu se odehrává na setkání anonymních alkoholiků, a sem tam i nějakého feťáka, kteří vypráví své drsné životní příběhy. Některé scény doprovází příjemná a pohodová jazzová hudba. (trio - basa, bicí a dominující piáno) ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Film, kterej by stejně tak mohl být divadelní hrou, většina děje podmázlého cool jazzovou hudbou se odehrává v kostele na setkání anonymních alkoholiků, druhá linie je o jednom z nich, který vydržel být střízlivej dva roky, ale pak mu zemřela žena a tu noc relapsuje a zoufale se motá po městě.  Posloucháme životní příběhy jednotlivých postav, který jsou každá velice výrazná a jejich vyprávění živý, reálný, bolestný a silný. Celý je to primárně hereckej koncert, kde se sešla solidní sestava - Sam Rockwell, Amanda Plummer, Parker Posey, Dianne West, Faye Dunaway atd. Nejvýraznější je ale relapsující Richard Lewis s jeho nepříčetným pohledem. Jeden z těch zdánlivě nenápadných filmů, který se vám dostane pod kůži. ()

Reklama

Reklama