Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřejte si vědět, co se stane, když se v pětihvězdičkovém hotelu objeví zloděj šperků se svým orangutanem. Ve chvíli, kdy se navíc čilá opička pánovi vymkne z rukou a začne si dělat, co chce, je rázem z luxusního hotelu cirkus. Všichni, až na ředitelova desetiletého syna, chtějí uličnické zvíře polapit. Jen Kyle se mu snaží pomoci k útěku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Na tuhle komedii jsem se těšil, že se znovu po jednadvaceti letech pobavím. Bohužel jsem zklamán. Nechápu, co jsem na ni tenkrát viděl. Dokonce mám i knížku. No jo, co se ti líbí v dětství, v dospělosti nepobereš. Je to fakt, že čím je člověk starší, tím je vyspělejší a má na vše jiný názor než zamlada. Každopádně tato komedie se bude zaručeně líbit dětem. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti (a mojí mámu :-)), takže ho podle toho taky tak hodnotím. Splňuje přesně cílová očekávání - pobavit, lehce poučit a hlavně při sledování nechtít po nikom myslet. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, keď už natáčam film, ktorý stavia na zvierati, ktoré ho môže aspoň trošku vytrhnúť z biedy, tak aspoň to zviera vyberiem sympatickejšie. Aj v Zoo boli krajšie opice. 30%. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zkušený chmaták by se měl před akcí přesvědčit, zda mu jeho opičí pomocník nehodlá prchnout na stranu spravedlnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Orangutani sice nepatří zrovna mezi moje nejoblíbenější druhy opice (šimpanz je šimpanz), ale zdejší aktér měl své osobité kouzlo. Zvláště když se většina lidských aktérů tohoto filmu chovali jako naprostí dementi (až na toho malého kluka). Našlo by se tu i dost humorných a především škodolibých scén, které zvláště mladší publikum jistě pobaví a ti je ocení daleko více, než dospělí. Nicméně teď jsem to viděl po letech a pořád to má slušnou průměrnou úroveň. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Filmy se zvířatama vždycky bývají hezké, obzvlášť když na ně máte vzpomínky z dětství. A pokud v nich ještě navrh hraje nějaký primát, sranda je vždycky zaručena. Stejně jako v tomto filmu. Dunston je fakt sladký stvoření a ty jeho držtičky, no prostě úžasný. Sečteno podtrženo, tohle je hezká rodinná komedie, ve které chlapec v hotelu dělá průšvihy s opicí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie o pětihvězdičkovém hotelu a svérázném orangutanovi, který z něj udělal docela rozjetý cirkus a hotel poklesl na dvě hvězdy, stejně jako film samotný. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Typický americký film pro děti. Když nemáte co dělat a vypnete mozek, možná to i přežijete. Navíc jsem už viděl i horší filmy s opicemi. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Výborná detská komédia, v ktorej zostane chlapec v hoteli sám s opicou. Táto komédia dodnes nevyšla na dvd. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem kdysi jako originální VHS kazetu - byla to švanda :-), kazetu už nemám, ale pěknej film o opičákovi, kterej ani kdyby chtěl by nemohl být výbornou zábavou, ale průměr splňuje dokonale. ()

Reklama

Reklama