Reklama

Reklama

Extrémní stroje

(seriál)
  • USA Extreme Machines
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seriál zavádí na místa, kam se běžný smrtelník téměř nedostane a představuje věci, o kterých jsme neměli ani potuchy. V každém dílu rozebere dané téma pěkně do hloubky-začne historií daného vynálezu, jeho tehdejším uplatněním a pak už pouze sledujeme, jak se měnil v průběhu let. Každý díl je zaměřen na jiné téma. Veškeré stroje, jež jsou zde popisovány, přispěly nemalou měrou k rozvoji lidstva a mnoho z nás si život bez nich dnes už ani neumí představit. (Marcus.das)

(více)

Recenze (4)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi smutno, keď vidím tie odporné Zem ničiace obludy. Moje srdce by zahriali len plamene šľahajúce z ich konštrukcií. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Perfektni dokument, ktery ukazuje dosud nezverejnene zabery ruznych prototypu (videl jsem serii Vojenska technika). Zajimave informace, perfektne podano, libi se mi ze tam jsou i technicke informace. Jen je skoda ze je to zamereno z 90% pouze na americkou vojenskou techniku... ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Není to jen o vojenské technice, viděl jsem díl o obrovských těžebních strojích nebo o rozbíječích ledu, či obrovských nákladních Airbusech. Je to zajímavá podívaná, neuvěřitelné co člověk dokáže sestrojit. ()

Reklama

Reklama