Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál o magickém dobrodružství pěti dívčích čarodějek, natočený na motivy stejnojmenného světově oblíbeného komiksu. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příběhy pěti mladých dívek, které byly obdařeny schopností vládnout elementům země, aby tak mohli ochraňovat střed vesmíru před příšerami a lidmi. Seriál s pěknou animací, který je především určen dívkám a u nás vycházel i v komixové podobě. 50 % ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím jsem se nikdy nevěnoval hodnocení animovného titulu, kterému bych udělil odpad, ačkoliv takové jistě existují...Na Witch je odpudivá absence byť i jen minimálního nadhledu a nápaditosti, snahy o jakékoli sdělení,o nějakou kreativitu...Jde o tu nejtvrdší komerci, přímo o ztělesnění průmyslu masové kultury - naprosto se nejedná o nevinnou zábavu určenou dětem - jde o obdobu kýčovitých dospěláckých telenovel a akčních seriálů upravenou pro příslušnou věkovou kategorii, barevnou a náležitě zdynamizovanou. Celkový dojem 10 %. Příznačné je, že se nikdo nenamáhá s překladem titulu - vzhledem k napojení na rozsáhlý doplňkový obchod tretek spojených se seriálem to není žádoucí a v mezinárodním měřítku to výrazně snižuje náklady na reklamu... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Dávam 3* ale komiks bol oveľa oveľa lepší.... i keď seriál nebol na zahodenie mohol byť lepší a zábavnejší ale šak čo...ja takéto detské pitchovinky môžem.. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Taky hrdinky mého dětství, ale v komixové formě jsem je měla mnohem radši, jejich dabing mi nesmírně vadil a cekově už to nebylo ono.. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Pro jedenáctiletý holky žužo, a jen proto dávám 2 hvězdy.. mladší sestra se u tohodle vždycky výborně zaneprázdnila a mě nijak neotravovala :D ()

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat B.I.T.C.H.! Takovou sr*čku která kopíruje Anime jsem fakt dlouho neviděl....No snad jedině Špiónky což je mimo jiné taky hromada sra*ek. A obojí se vysílalo na jetixu! Na té nejhorší stanici co kdy existovala! ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Pro dospěláka je to samozřejmě nehorázná blbost, ale bylo by vrcholně nefér to hodnotit jako dospělák. Když si vzpomenu na svoje dětský oblíbenosti, tak myslim, že bych tohle vážně milovala. Pro malou holčičku je tam dost objektů, se kterejma se může ztotožnit, je to hezky kreslený a vůbec...neni to možná nijak originální, ale kolik dětí řeší originalitu? Já milovala klasický pohádkový prvky. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Už komiks byl příšerný. Tohle tomu nasadilo korunu. Lituji dnešní děcka, že musejí vyrůstat na takových přitroublých seriálech. Za nás možná byly také, ale byly mnohem lepší a inteligentnější, na tohle bych nekoukal ani jako ten malý capart. Jenže klasické animované seriály už se dneska nedělají... ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo co chce, mě se to líbí. I v 18ti letech. Ano, je to jednoduché, bez nějakého suprvážného a výchovného sdělení, příběh primitivní stejně jako charaktery atd. No a co? Rozhodně budu raději, když se moje děti (nedej bože) budou dívat na tohle, než na Hannu Montanu, H2O- Stačí přidat vodu, nebo na Pokémony. Pěkně animované, svět Meridianu je magický a plný dobrodružství a hlavní hrdinky nejsou žádné nafintěné bárbínky, jako ve většině nynějších dětských seriálech. PS: Phobos a Cedrik jsou nejkrásnější animovaní zloduši :P ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

No tak jsem byl příjemně překvapen. Čekal jsem nějakou vyloženě holčičí záležitost, ale nakonec to zase tak špatný nebylo. Tedy alespoň těch pár dílů, co jsem viděl. Příběh obstojný, animace taky dobrá, schopnosti různých postav dobře udělané, škoda jen tech trapných oblečků. Každopádně jako fantasy seriál pro děti proč ne. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Při nekonečných válkach s mladší sestrou o televizi jsem byl několikrát nucen to shlédnout. Pro malé holky možná, ale pro kluky vůbec! 1 hvězda. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pro mě super animovaný seriál,který mě dost bavil :)) .. Krásná animace, příběh, hudba.. Oblíbené postavy: Irma,Will,Phobos. ()

Reklama

Reklama