Reklama

Reklama

Toosabooilche

  • Jižní Korea 투사부일체 (více)

Recenze (4)

molotov 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který se nemůže pořádně rozhodnout, čím vlastně chce být. Gangsterkou? Středoškolskou komedií? Milostným dramatem? Není pořádně ani jedním a to je jeho největší chybou. Většinou Korejcům mixování protichůdných žánrů vychází, ale v tomto případě moc ne. Opravdu vtipné scény aby člověk pohledal. Několik jich tu naštěstí je, ale jeden slušný vtip na půl hodinu není moc dobré skóre. Navíc když má přes dvě hodiny. Přes všechny tyhle mínusy je to pořád celkem koukatelný, ale výraznější dojem ve vás tento film nejspíš nezanechá. ()

ZeldaZ 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě se zdá, že tenhle film nefunguje jak má. Z obsazených průměrných herců se mi líbil jen jeden a děj mi přišel tak nějak divně poslepovaný, nesourodý. Pár dobrých vtípků, pár korejských krásek, ale nic víc. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Sequel Dusabu ilche. Prvních pár minut se v klidu koukám, když najednou co to nevidím... proslulá scéna z Keullaeshik, dokonce s identickou hudbou! A hlavní hrdina vypadá jako Han-suk Kyu! A takových překvápek v podobě povědomých momentů a tváří nás ještě čeká... Pro fanouška korejských filmů mohl být Tusabu ilche naprostou bombou, nebýt toho, že se povětšinou prezentuje jako nesourodý slepenec scén více či méně převzatých ze známých korejských filmů, s kolísavým provedením a výsledným vyzněním. Osobně jsem se u filmu celkem slušně bavil, hlavně rozpomínáním si, ve kterém snímku jsem tu kterou scénu krucipísek viděl. A dvě jsem si musel přehrát několikrát... První, neodolatelnou běžeckou, za hudebního doprovodu poupravených Vangelisových Charriots of Fire a druhou, fantastickou s autonehodou, ozvučenou krásnou a zasněnou baladou. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama