Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

F.man 

všechny recenze uživatele

80-ky, disco, košile, teplákovky, kabrieloty, zbraně, drogy, ženy, Vice City a pořádný Biznis k tomu. Já se při téhle anglické retro gangsterce docela bavil, a to i přes to, že příběh by dokázala napsat i opravdová od Matela... Asi tou rozvlátou atmosférou nebo co... The geezer was so hard even his nightmares were scared of him. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

drsna britska gangsterka zo spanielskeho prostredia 80. rokov....je to dost cool a herci su typovo vynikajuco vybraty..obzvlast tamer hassan v role charlieho je neuveritelny a nechcel by som ho nikdy stretnut..akurat ten koniec je dosarpany v zmysle koniec dobry - vsetko dobre, ale je to zaujimavy kusok, kt. stoji o vasu pozornost... ()

Reklama

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hraje si rozhodně navíc než ve skutečnosti je; nicméně já mu to s přivřením obou očí žeru =). Snaha se musí cenit; viděl sem v tom kus Guye Ritchieho. Došlo jehněčí je top citace. Libová oldschool muzika, štylový oblečení Fily, přitažlivá slečna Linda Henry, zbraně a hafo drog. Dá se.. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jak píše Malarkey tohle fakt připomínalo další díl GTA, nikoliv však ze San Andreas či Vice City ale z Gibraltaru. Tomu samozřejmě odpovídaly i přenádherné lokace této turisty oblíbené destinace. Celý film je hozen do konce omdesátek a byl to věru barevný film. Člověk až zapomněl jak vlastně barevná byla móda té doby. Azurové moře na pozadí, omamná nebeská modř, bělost pláží a zeleň vegetace případně tyrkys bazénů jen umocňuje všechna ta trička a mikyny jasně žlutých či červených barev. V rámci PP se zřejmě hodně angažovala značka Fila :-). Sledoval jsem pozorně zda se do záběru nepřiplete něco novějšího co film usvědčí z ,,retro'' hry, ale nic tam nebylo a bylo to vymazleno do nejmenších detailů což velmi chválím ! Film je ulítlý, mafiánský a kucí jsou celkem sympaťáci. Akorát Geof Bell zahrál opravdu slušně toho svého vyšinutce až bych se mu bál v reálu svěřit děti na hlídání ! Georgina Chapman byla sexy a člověku k její filmové roli tak nějak zapadá i její reálná životní role v podobě manželky čuněte Harvey Weinsteina. Zdálo by se, že je to klasická mafiánská žánrovka okořeněná exotickým prostředím. Ale... Filmu chyběla sebemenší špetka napětí. Kucí sice občas prohlásí, že někoho sejmou (a pár konkurentů i skutečně sejmou), ale spíše se žvaní. Bude to znít úchylně ale kdyžř jsem se zamyslel trochu víc k tomu co mi tam chybělo, byla to prostě absence nějakého většího násilí. Srovnám-li to třeba se Scarface je asi jasné co myslím. Prostě málo akce, málo krve, dokonce ani v těch neprůstřelnejch vestách nebyly díry a to ani po ráně brokárnou... Tahle sterilita tomu dle mého dost uškodila. Co bylo bezva byl soundtrack a OST je klasickým cédéčkem co jich prodávají tisíce pod názevem - best od 80's. A tak dávám za 3 balíčky travky. * * * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Úchylně pošahaný film s dokonalou osmdesátkovou muzikou, která mi ve spojení s filmem šíleným způsobem připomínala počítačovou hru Grand Theft Auto. Horší už byla ale skutečnost, že se film přeléval z vážnosti k parodii a pořád nevěděl, na které straně mince vlastně stojí. Ve výsledku to dopadlo tak, jak to většinou s takovými filmy dopadá. Špatně. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama