Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Udatná valkýra showbyznysu, nespoutaná tělem ani duší. Vždycky svá a nikdy jiná. Krásná. Jedinečná. Taková byla Gia. A taková je i Angelina Jolie, takže proto ji ta role tak sedla a neslo rozeznat, kdo je kdo. Kdybych nevedel, ze se Jolie narodila jeste v dobe, kdy Curangi zila, tak bych si stal za tim, ze je to jeji reinkarnace. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Byla příliš krásná, aby zemřela. Byla příliš divoká, aby žila. Nepřišlo mi to zas tak světové. Zpracování - střih některých záběrů - mě nějak zvlášť neoslovil. Skvělá hudba a výborné výkony Angeliny Jolie (popravdě nevím, co na ní všichni vidí - skvěle hraje, to ano - ale jako kráska mi nepřijde) a Elizabeth Mitchell pro mě zase nestačí na vyšší hodnocení. Zajímavý příběh, ale nudil mě více než Howard Hughes (Letec). ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tak tady pro mě ( a možná i pro více lidí ) začíná svoji kariéru Angelina. Uvěříte, že právě ona je Gia Marie Curangi během krátké chvilky a budete s ní prožívat dvě hodiny života ( plus neco na reklamu ) , její vrcholy a pády, její blaho i utrpení. Fakt překvapivě dobrý. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov. Koniec ma vážne prekvapil, i keď som od začiatku tušil, že to s tými drogami ani inak nemôže dopadnúť. Ale na druhú stranu ma to dosť prekvapilo. Giu zaraďujem k tomu najlepšiemu, čo Angelina Jolie vo svojej bohatej hereckej filmografií stvárnila. S námetom si poradila s nonšalanciou sebe vlastnou. Dokázala ma rozosmiať aj dojať, skrátka zapísať sa nezmazateľne do srdca. Navyše nám ukázala skoro všetko a s krásnou Elizabeth Mitchell natočila jednu z pre mňa najerotickejších filmových scén. Nádherná dráma. Doporučujem. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek snažící se v průběhu dění přesvědčit divákovu mysl, že jde o dokument. V určitých fázích střídá barevnou kameru černobílá, někdy za účelem autenticity, jindy zas při touze zvýraznit Giinu krásu. Ne jen Angelinou živ je tento film, ovšem z velké části na ní stojí. Na obyčejný televizní film dobře zapracovali vizážisti, díky nimž mohla Jolie naplno rozjet své kreace a postupně odrovnávat tělo i psychiku. Scéna v léčebně by mohla plně konkurovat odvykací kúře v Rayovi, kde zas (a nejen tam) dobře uplatnil své schopnosti střihač... Přestože ta Angelinina postava mě nutí dát i 4*, nemohu tak učinit, protože se mnou snímek za celou dobu vůbec nic neprovedl a já jen sledoval kvalitní práci tvůrců na příběhu těžkého vzestupu a rychlého pádu jedné nádherné modelky. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha téměř stejných příběhů.Dobře, sterilně vyprávěný, zůstávající na povrchu. Filmu není co vytknout, vyjma toho, že nezaujme. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Pseudodokumentární styl opravdu nemusím, o citovém vydírání, kterým je film přeplněn, ani nemluvě. Ovšem příjemně mne překvapil výkon Angeliny Jolie a líbily se mi fotky a kostýmy. Jinak bohužel oproti očekávání docela slabé. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Potreba lásky a pocitu, že na tomto svete nie sme osamotení je veľmi dôležitá, no žiaľ občas sa stáva, že to dostane patologický rozmer. Hlavne keď v minulosti zasiahla človeka nejaká ťažká trauma... Asi najvýraznejšia herecká rola A. Jolie. Maximálne herecky presvedčivá, maximálne charizmatická, maximálne živelná a hlavne diabolsky krásna... Nemôžem povedať, že by súkromný i profesný život prvej supermodelky na svete menom Gia Marie Carangi nebol dostatočne zaujímavý, no samotné spracovanie, i keď informačne veľmi hutné a realistické (niečo na spôsob životopisnej dokudrámy), nemalo na mňa taký emotívny účinok ako som čakal. Ale koniec bol veľmi silný a smutný - prvá slávna ženská obeť AIDS. To ako tam opísali jej smrť, no hrôza, hlavne keď si uvedomíme akou krásou skutočná Gia oplývala. Na hranici 3-4 hviezd. 69/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, který mě skoro uspal k smrti. Přiznávám, asi jsem zaujatý - jednak jsem nikdy nepropadl kultu Angeliny Jolie, aktuálně 2. nejpopulárnější herečky na ČSFD (jediný dobrý film, ve kterém podle mě kdy hrála, byla Výměna, a jako žena se mi vyloženě nelíbí, ty její olbřímí rty mi přijdou vyloženě odpudivé, a celkově je to podle mě herečka, u níž její osobní život dalece převyšuje ten pracovní, což jen podtrhuje můj nezájem o ni), a za druhé jsem nějak nepochopil, proč vlastně tento film vzniknul - na titulní postavě mi nepřišlo nic zajímavého a celkově mi přijde myšlenka točit životopisné filmy o nějakých modelkách absurdní. Ten film je jen další variací na stokrát viděné schéma postupně řízené sebedestrukce, s předem známým koncem a nezbytným puncem varování navrch. Když si k tomu přičtu laciné televizní provedení a děsivě špatný český dabing, v němž jsem film zhlédl, nemohu se za sebe ubránit údivu, proč z toho bylo tolik lidé unešeno (pokud tím důvodem tedy nebyl Joliin full frontal). Absolutně zbytečný, nudný a dokonale předvídatelný film, který je možné s ledovým klidem ignorovat. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic z čeho bych lezl po zdi (na můj vkus moc konvenční a předvídatelné), ale znám spoustu lidí, kteří by tenhle film určitě měli vidět... A vzít si z něj příklad – chvilková sláva a úspěch totiž opravdu neznamenají vše. 60 % ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Aby měl takovýto tragický životní příběh, u něhož víme jak dopadne, nějakou výpovědní hodnotu, musí být podle mě víc než kdy jindy postaven na kvalitním hereckém výkonu. To co Angelina předvádí je přinejmenším nadstandard. Mladičká, citlivá, začínající modelka - na všechny strany rozdává lásku, které se jí neopětuje.Ve svém nitru zmatená, přichází do velkého světa modního businessu, ve kterém se postupně ztrácí a přichází o poslední zbytky své křehké osobnosti. Kolotočem událostí je semletá a vyplivnutá dřív, než si stihne vše uvědomit a na poslední chvíli se pokusit zatáhnout za záchrannou brzdu. V momentě, kdy se snaží vymanit z drogové závislosti, je už totiž postavena před jednu předem prohranou bitvu. Film se nepokouší nuceně moralizovat (čehož jsou důkazem výpovědi členů rodiny - hlavně maminky,která by si ráda umyla ruce a zbavila zodpovědnosti, přestože v nejvypjatějších situacích nebyla Gie nikdy oporou a právě ona nese viny největší podíl), ale jen vše otevřeně a relativně objektivně zobrazit. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri. Angelina Jolie podala skvelý výkon. Súhlasím s Tosimom a jeho konštatovaním obrovskej naliehavosti. Dnes je síce mnoho týchto tém diskutovaných širšie, ničím to ale neznižuje nevyhnutnosť obozretnosti. Gia je úžasne zahraná a podaná a ako jeden z nemnohých snímkov ma presvedčila, dojala a vtiahla do svojho sveta. Tlieskam. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Štandardný životopisný film o vzostupe a páde hviezdy modelingu s neštandardne dobrým, uveriteľným výkonom Angeliny Jolie. Koniec krátkej a závratnej kariéry v jej krátkom živote odštartovali drogy a dokončila ju vtedy iba začínajúca pliaga, ktorá si svoje obete vyberala najskôr medzi narkomanmi, homosexuálmi a neskôr aj medzi ostatnými, ktorí jej nebezpečenstvo podcenili. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Z filmu miestami dosť buší, že ide o televízny projekt, ale Angelina je skvelá a nemáte problém snímke uveriť... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o "celebrite", ktorej prínosom tomuto svetu bolo vystavovanie peknej tváre vyšperkovanou bezuzdnou nahotou, lesbicko- homosexuálne orgie a keď už ani to nestačilo tak bolo nutné vyskúšať všetky omámne látky a drogy, aké boli len dostupné. Klasický životný príbeh každej modelky, rozumej lacnému kusu mäsa v pozlátku noblesy. Len s tým, že táto krásavica stihla dostať aj špeciálnu chorobu ako čerešničku na torte. Krásny príklad pre ďalšie mladé následovníčky. Či Angelina naozaj hrala, o tom by som veľmi pochyboval. Hrala asi tak ako Charlie Sheen v Dva a pol chlapa. Z veľkej časti seba, aspoň čo sa jej mladosti týka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Standardně zfilmovaný (velice krátký) život kontroverzní postavy, tentokrát modelky v podání Angeliny Jolie, než se stala skutečnou hvězdou. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, kdy se to trochu víc rozjede.. ale i tak docela dobrý, nemám výhrady k hercům, líbilo se mi to, dokonce bych řekl, že by si film zasloužil větší pozornost a mělo by se točit víc takových filmů o drogách a o tom, co s vámi může udělat showbussines.. Ale celkový dojem to na mě zas tak moc neudělalo. ()

Reklama

Reklama