Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (242)

roses_Andy 

všechny recenze uživatele

Neznala jsem Angelinu (ani její um, ani její krásu). V tomhle filmu jsem zmíněné dvě věci poznala a to dost dobře. Nedokážu si představit lepší výběr herečky, Cristofer šáhl na výbornou ženu. Život Giy se tak stal silnější pro oko diváka. Film jsem viděla poprvé v 10-ti letech a už tehdy jsem se těšila, až ho budou dávat znovu v televizi. Dávám **** a teď vlastně ani nevím, proč odebírám jednu hvězdičku, jestli špatnému konci ve filmu nebo špatnému konci v životě. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

První a nejspíš poslední film, kde Angelina zahrála velmi dobře. Když pominu, že celou svojí kariéru postavila hlavně na sex-appealu, tak zde k tomu přidala i opravdu kvalitní hereckej výkon a ač se jedná pouze o Tv film, natočený je to fakt slušně. Příběh starý jako lidstvo samo. Slavná extravagantní osobnost (herecká, hudební nebo modelingová branže je to úplně jedno), která neunese břemeno úspěchu a slávy, oddává se litrům chlastu, nezávaznýmu sexu, různým práškům a v neposlední řadě kilogramům moučky. Své by o tom mohli vyprávět Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Whitney Houston a spousty dalších, včetně krásné modelky tohoto příběhu. Mám k tomu jediné. Dokud lidi nedostanou rozum a nenaučí se prát ze životem bez podobných sra*ek, přijde naše společnost ještě o spoustu talentovaných, krásných a schopných lidí ---->80% ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Prostě zase jeden vzestup a pád jedné "hvězdičky" A bohužel ani ne moc dobře podaný - všechno ve zkratkách a upravené pro americké publikum (samozřejmě se sladkobolným koncem). Jediná zajímavá linka byla s Lindou. A Angelina JOlie byla rozhodně lepší než ve svých pozdějších rolích. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Životopisný film o modelke od jej začiatkov až po záver ,Zaujímavý príbeh , kde hlavná hrdinka podľahne aj drogám 3* ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Napínavý biografický film, který neomrzí! Do role si tvůrci nemohli vybrat nikoho lepšího, než je právě Angelina Jolie. Tento příběh o mladé modelce dokáže hluboce zasáhnout a poukazuje na to, jak sláva dokáže člověka dostat na samotné dno. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události inspirovaný osudem této divoké a bezprostřední modelky. Výkon Angeliny Jolie byl opravdu jedinečný, filmaři věděli moc dobře, koho do takové role obsadit. Angelina tam sedí jako pr.... na hrnec. Možná i toto je hlavním důvodem, proč tento film tak obdivuju. Podle mě je to jedno z nejlepších dramat vůbec. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Film Gia je mou srdeční záležitostí, samozřejmě především díky skvostně obsazené hlavní roli. Angelina se ve filmu našla, prožila ho a z obrazovky je to cítit. Je to nenápadný pohled do zákulisí zdánlivě blyštivého světa modelek, slavných a významných, ovšem mnohem víc se jedná o projekcí životní pravdy o tom, že co stoupá vzhůru, zákonitě musí spadnout zpátky... ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

angelina v jedniné roli, kde jí přiznávám, že pro ní byla perfektní... Utáhla celý film, uvěřila jsem jí všechno... Elizabeth Mitchell jí byla rovnocennou partnerkou jak krásou, tak výkonem... Vynikající film! ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem Angelinu v několika filmech, ale nikde jsem jí to nevěřila tak jako tady. Myslím, že se té role zhostila výborně a dala do toho všechno, což se promítlo na konečném výsledku. Takže filmu jako takovému bych dala asi 3*, ale Angelina z něj pro mě udělala 4*. Ani mi nevadilo, že děj je tak předvídatelný a nenudila jsem se. ()

Jasika 

všechny recenze uživatele

Krásný i hrůzný filmový zážitek. Film, natočen s neuvěřitelnou citlivostí. Úžasný příběh a naprosto dokonalá Angelina... Takhle hrát jsem ji ještě neviděla. Mé očekávání byly poměrně vysoké, ale Gia je překonala. ---SPOILER--- Pár scén, které nevím proč se mě dotkly a neuvěřitelně mě bavily. Prví focení, první píchlá dávka (feťák byl dokonalej) , útěk před policajtem, hádka s Lindou, odvykačka, rozloučení s Lindou... A vztah Gii a Wilhelmin... Gia prostě milovala všechny, život si užívala a bohužel si nic neodepřela... Krásný film, krásný příběh, nešťastný osud.... ()

crap 

všechny recenze uživatele

Velmi smutný osud potkal tuhle slečnu a její život zakončil dříve než vůbec započal, protože strávit několik let mladistvého života na tvrdých drogách život není. Trochu mě zarazilo trvzení na začátku filmu, že dopadla tak jak dopadla protože byla z nefunkční rodiny. Jestli takhle se hájí nezodpovědnost a neuváženost jejich počinů a všichni by měli řešit problémy podobným způsobem, tak je nás tu polovina.. S matkou měla přeci hezký blízký vztah (v rámci možností), tak nevidím důvod svalovat to na "nefunkční vztahy v rodině", to je přeci blbost. Spíše šlo o její excentričnost a neustálou touhu být středem pozornosti a zbožňována, počátky 80s v Americe a všudypřítomné drogy v showbusinessu k tomu taky určitě přispěly. Trochu mi její příběh připomíná osud Edie Sedgwick, která ale narozdíl od Gii měla k těmto činům pádnější důvody (co se týče vrozené psychické slabosti a trauma z dětství). Každopádně filmy natočené v 90s zbožnuji a tohle se po kinematografické stránce velmi povedlo. Angelina zahrála roli, která jí vždy šla nejlíp - divoká nespoutaná sexy diva se značnými osobními issues. ()

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Krapet přidat na režii, obraze, střihu tak by to byla aspirace na Oscara, takhle to bohužel stojí na síle příběhu a na exceletním výkonu Angeliny. Je toho filmu trochu škoda a přitom by stačilo tak málo. I přes všechny nedostatky je ale dost silný. ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Televizní bezdějová nuda o jedné otravné modelce, o které se v předlouhém a plytkém filmu de facto nedozvíte lautr nic, vlekoucí se nuda s několika obligátními vzestupy a pády, nuda, kterou nerozptýlí ani odhalené, avšak dnes již neexistující „součástky“ Angeliny Jolie...ech...rovný plech... ()

Reklama

Reklama